Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zuckerberg tud valamit hogy...

Zuckerberg tud valamit hogy onelatto bunkert épít a Hawai szigetekre 270 millio dollárból?

Figyelt kérdés

Állítólag egyik legdragabb magán pénzből fizetett építmény lesz a világon.

Zuckerber tud valamit?lehet hogy a tudósok által várt összeomlás a klíma változás a biodiverzitás válsága. A politikai és társadalmi válságok mind osszeernek és lesz egy globális összeomlás?

2024. jan. 15. 14:06
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Ja ez ilyen boomer-nyuglodes most?
2024. jan. 16. 17:59
 42/44 A kérdező kommentje:

Én 28 vagyok de látom hogy ez így nem működik első kézből lattom mennyire káros ez a rendszer .

De amiket írtam mind szakértők mondják YouTube hallgatom őket egyik se kitaláció tényleg nagy bajban vagyunk.

2024. jan. 16. 18:03
 43/44 anonim ***** válasza:
Szerintem tul fiatal vagy meg a boomerkedeshez
2024. jan. 16. 18:06
 44/44 A kérdező kommentje:

Akkr szerinted Zuckerberg bolond?

Vagy a klimakutatok egyetemi oktatok mind tudatlan bolondok?

Gondolom te is fiatal vagy ne mond már hogy normális amit főleg a tinilanyok a tik tokon művelnek? Hogy az a fő időtöltés hogy órákon keresztül huzzogatja a videókat mint egy zombi .

Vagy hogy 10 évesen segrazos bikinis táncokat raknak fel egyesek.

Szerinted ez jó irány??

Az ertekrend és az énkép teljesen zavaros sokaknak mert metan instan és tik tokon szocializalodnak már kisgyerekként.

2024. jan. 16. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!