Szerintetek mi lesz a FACEBOOK-al és Zuckerberg-el?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 16:46
2/12 A kérdező kommentje:
Egyre többen törlik magukat, Zuckerberg pedig saját maga is bevalotta hogy a felhasználok adataival visszaéltek a 2016-os elnökválasztáson.
2018. ápr. 17. 16:48
3/12 Lazy Lover válasza:
Valszeg iwiw myvip sorsára jut
4/12 A kérdező kommentje:
Merész kijelentés mivel a facebook-nak közel 2 milliárd felhasználója van, de kiváncsian várom mi történik.
2018. ápr. 17. 17:26
5/12 anonim válasza:
Semmi.
Még a szenátorok is elismerték, hogy nem tudnak nagy hatást gyakorolni, max 1-2 rendszabályt betartatnak az oldallal és ennyi.
6/12 anonim válasza:
A facebookal semmi,(mit kezdenének magukkal az emberek facebook nélkül, még tüntetnének is miatta) Zuckerberg meg egyre gazdagabb lesz.
7/12 anonim válasza:
A facebook marad, de mivel főleg amerikaikat érintett az adathalászat, és ők most hú, de fel vannak háborodva emiatt, lehet szigorítanak valamennyit a szabályokon.
Zucc-al nem tudom, csinálnak-e valamit, nem vagyok jövendőmondó, se tőzsdei szakember, hogy ez most hogy fogja érinteni a részvényeiket.
8/12 anonim válasza:
Fiatalok már nem használják, de még elvegetál vagy 10-15 évig.
9/12 A kérdező kommentje:
18 vagyok és én is csak az Instagram-ot használom de kezdek rájönni hogy ez még nagyobb hülyeség mint a FB.
2018. ápr. 17. 19:50
10/12 anonim válasza:
Cukrosbácsi már megszedte magát, szerintem számára már teljesen mindegy a dolog. Ha holnaptól nem elsz elérhető akkor sem fog éhenhalni, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!