Zuckerberg tud valamit hogy onelatto bunkert épít a Hawai szigetekre 270 millio dollárból?
Állítólag egyik legdragabb magán pénzből fizetett építmény lesz a világon.
Zuckerber tud valamit?lehet hogy a tudósok által várt összeomlás a klíma változás a biodiverzitás válsága. A politikai és társadalmi válságok mind osszeernek és lesz egy globális összeomlás?
Lehet érdemes lenne nagyobb szarban vagyunk mint ahogy a politikusok mondják nekünk az tuti .
Tudósok általában nem hazudnak és értenek a szakteruletukhoz ilyen 40 45% adnak arra hogy ebben az évszázadban lesz ez az összeomlás.
"Akkor te is mégis ahhoz a pár ezer hülyéhez tartozol, csak te csóró vagy ezért nem teheted meg!"
Idézem magamtól az alábbi sort:
"akik évtizedekkel ezelőtt is bunkermániában égtek ÉS VÁRTÁK A VILÁGVÉGÉT"
Illetve az alábbit is:
"NEM VÁROK semmilyen összeomlást"
Lehet hogy megtévesztett a két különböző szó használata, de egyrészt nem égek bunkermániában, másrészt nem várom a világvégét, harmadrészt Zuckerberggel kapcsolatban is csupán felvetettem a lehetőséget, nem mint tényt közöltem. Azt hiszem a "vagy csak" kifejezés itt egyértelműen utalt a spekulációra, de ha nem, akkor én kérek elnézést és a jövőben megpróbálok egyértelműbben fogalmazni, hogy az ilyen lelki szegények is megérthessék.
#2: „Tudósok általában nem hazudnak...”
Főleg nem a brit tudósok! 🤣
Amúgy érdekes ötlet épp egy olyan szigetcsoporton bunkert építeni, amely atomháború esetén elsődleges stratégiai célpont lenne akár kínai, akár orosz részről :)
4# nem.hiszem hogy pl Kaliforniában ha megindul a több milliós nép a bunkerhez azt vissza tudna verni Zuckerberg helyorsege.
Hawai kisebb a nepsuruseg pont az a legjobb hely távol mindentől.
Amúgy enis attól tartok egy ilyen összeomlás után a nagyvárosokban kb 10 nap és nem lesz elég kaja és akor megindulnak vidékre a kajaert.
Itt vannak baromfi telepek gabona tárolók tűzifa és tavak patakok.
Persze egy teljes körű atomhaboru az más de szerintem nem arra készül az a bunker se.
8 milliárdan vagyunk modern mezőgazdaság nélkül 3 4 milliárd embert tud ellatni a föld.
Ha tényleg eljon az az idő mikor összeomlik a globális ellátási lánc azt a pusztulást el se tudjuk képzelni.
Ez az ehhezo tömeg nemfog csendben meghalni küzdenek majd ahogy csak tudnak.ez tovább növeli a pusztitast
A mostani vilaggazdasagi fórumon már arra gyakorolnak hogyan verjenek vissza egy olyan betegséget ami a covidnal 20× halálosabb X betegségnek nevezik.
Ez is vajon véletlen? Erdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!