Izrael valódi célja a palesztinok kiirtása és zsidók betelepítése a Gázai övezetbe?
Korábbi izraeli politikus most úgy nyilatkozott hogy ki kell írtani minden palesztint a Gázai övezetben, majd pedig betelepülhetnek oda a zsidók.
"Fogadd el, hogy én nem tartom hitelesnek a Hamaszos írásokat. Ennyi a kérésem, tényleg csak ennyi."
Ki beszél itt Hamaszos írásokról? Ezek videók amikben Izraeli szemtanúk mondják el mi történt, erre behazudod hogy hamaszos oldal meg hogy Hitlert éltetik. Tényleg nem fogod fel?
Szerintem még te sem lehetsz ennyire értelmi fogyatékos. Inkább az van amit a 183-as írt. Ha igazat mond Izraelről akkor a cionisták antiszemitának nyilvánítják. Még akkor is ha zsidók mondják el mi történt.
Az ENSZ, Népszövetség, Brit mandátum, Sanremoi nyilatkozat, Balfour nyilatkozat, történészek szerint a zsidók otthona Izrael. Igazat ír a zsidókról és nem antiszemita. De tudom, az ENSZ és az ÖSSZZES jogszabály csak cionista hazugság.
Ellenben a kérdező forrásai olyan oldalak akik szerint Szaúd-Arábia áll Gáza elpusztítása mögött, akik Hitlert éltetik. És hogy megértse, mielőtt rácsodálkozik a világra, a Hamasz ellensége Szaúd-Arábia. Csak, hogy megértse miért születnek a kamuhírek. Egyébként nem is értem, hogy a kérdező miért emlt tuszokat. Miért említesz túszokat? Az azt jelentené, hogy Palesztina terrorállam, hiszen ők elfogadták a nemzetközi bíróság római egyezményét, szóval őket terrorista államként kellene nyíilvántartani. De ezt ők megkerülik, péládul azzal, hogy ők nem túszokat ejtenek, hanem katonai hadifoglyokat és túszcsere sincs, csak hadifogoly csere.
Látod, mennyit segítek? Saját magad minősíted az arabokat háborús bűnösnek, miközben retorikával (tudom, hogy azt szereted) ezt simán ellehet kerülni. Ennyi korrepetálásért lassan pénzt kérne kérjek tőled.
Az ENSZ ezt is mondta Izraelről:
„A palesztin népet 56 éve vetik alá egy olyan elnyomásnak, amelybe belefulladnak. Végig kellett nézniük, amint fokozatosan, településenként elrabolják a földjüket, és erőszakot szenvedtek el; a gazdaságuk romba dőlt; a népüknek menekülnie kellett, az otthonaikat lerombolták.
Gondolom ilyenkor viszont az ENSZ is antiszemita holokauszttagadó náci.
Már megint megcáfolod magad. Korábban azt írtad az ENSZ-ről, hogy cionista hazugság. Most akkor az ENSZ hiteles lett? Mert akkor az arab nép népírtó!
Csapdába kormányoztad magad. Na mi van öcsisajt? Hiteles az ENSZ? Akkor az Izrael jogtalan területeket szerez, az arabok meg népírtók. Komoly dilemma. Következetesség szó jelentését pedig meg kéne nézned, mert úgy vergődsz, mint egy ponty a mezőn.
Én nem mondok semmit, az ENSZ mondta. Kínos, ugye? Egyébként nem náci oldal alapjában véve. Az újságírói nácik, a híroldal maga a Hamasz TV igazgatójának a tulajdonában áll, ami 2019-ben megszűnt. A másik tulaj pedig Kuvaitban született, aki Londonban él és azt állítja magáról, hogy Palesztin. És még egy érdekesség, csak hogy lásd, mennyire nem egységes a helyzet, ez a betiltott oldal a Hamaszé gyakorlatilag, onnan jön a pénz. És a lap ellensége Szaúd-Arábia. Viszont egy magas rangú gázai Hamasz diplomata azt állította, hogy a Palesztin nép gázai része egyiptomból vándorolt be, a ciszjordánok pedig Szaúd-Arábiai emberek.
Ez akkor ellentét. A Palesztin Hamasz akik állításuk szerint Szaúd-Arábiaiak, küzdenek Szaúd-Arábia ellen.
Az arabok tekintetében következetességet ne várj vagy IGAZSÁGOT. Ezért mondom, csak független híroldalakról tájékozódj. Bár megértem ha te nem teszed, a világrended omolna össze, ha ott azt olvasnád, hogy az arabok népírtók.
Akkor nem tudom mit csinálj. Élj tagadásban, ha ez nem rontja el az életminőségedet. Csak tényleg ne csinálja semmit, ami megkárosítja a társadalmat. És erre oda kell figyelj, a forrásaid veszélyesek és tiltottak, de ha lesz egy kutyád és Adolfnak nevezed el, na ott már tényleg érdemes kezeltetni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!