Izrael valódi célja a palesztinok kiirtása és zsidók betelepítése a Gázai övezetbe?
Korábbi izraeli politikus most úgy nyilatkozott hogy ki kell írtani minden palesztint a Gázai övezetben, majd pedig betelepülhetnek oda a zsidók.
Belőlem beszél az antiszemitizmus? :) Az összes emberjogi szervezet szerint és az ENSZ szerint is Izrael egy apartheid állam ami gyilkolja és elnyomja a palesztinokat, és jogtalanul elveszi a földjüket. Akkor az ENSZ és az emberjogi szervezetekből is az antiszemitizmus beszél? :) Amilyen utolsó legalja hazugok a cionisták, rávágják hogy igen.
A Gázai övezet egy gettónak felel meg. Körbe van zárva Izrael által. Nem hogy kereskedni nem tudnak a palesztinok de még a segélyhajókat sem engedi be Izrael. És még néhány évente le is bombázza Izrael. Aztán még a palesztinokat hibáztatják a legalja cionisták.
Azért nincs béke mert Izrael nem akar békét. 80 éve csak terjeszkedik. Olyanok mint a nácik.
Még egy remek forrás online intifáda. Figyelj már, dzihadista forrást akkor már miért nem küldesz? De ez legalább nem tér el a korábbi Hitlert dicsőítő "újságíró" forrásodtól.
Nade figyelj, egy újévi tanács, hagyd a palesztin újságírást, ne tájékozódj olyan oldalról, ahol Hitler példakép, ne tájékozódj azoktól, akik népírtást akarnak, és akkor talán hülyének sem fognak nézni. Próbáld ki.
Na akkor meséld ez ez miért nem hiteles:
https://www.youtube.com/watch?v=RKqWNXZuPLI
Egy izraeli túsz mondja el mi történt. Miért nem hiteles szerinted ?
Mi változott tavaly óta? Még mindig a hivatalos dokumentumok jogszabályok, nemzetközi jogszabályok a kamuk, és a dzsihadfakenews .comról és a Hitleres oldalakról tájékozódsz?
Úgy emlékszek, mintha csak tegnap lett volna, amikor még a nácis oldalakat küldözgetted. Emlékszel még ezekre? Amikor elmondtam neked mi újság, szó szerint ledöbbentél, mert nem tudtad, hogy egy népírtó arab nácifan cikkeit osztogattad. Azóta sem kértél elnézést, de régen volt, elfelejtem neked.
De azért ez maradjon köztünk, tudod mások nem ennyire kedvesek, mint én, és ha másnak is népírtós arab cikkírók írásait küldözgetnéd, még a végén, azt hinnék, hogy közveszélyes vagy, vagy elmebeteg... Az ilyenek általában mentálisan segítségre szorulnak, nem szégyen elmenni egy elmegyógyászhoz, ő majd rendbe rak. Bátorság, és sok sikert.
Szemtanúk beszámolója a leghitelesebb bizonyíték. Persze felvételek is vannak amin izraeli tank lövi a házakat. Ezeket mind lesöpröd azzal hogy hitleres oldal tette közzé :) Mondjuk arra sem mutattál bizonyítékot hol éltették Hitlert ezen az oldalon, de mindegy. Egy cionistától már az a csoda ha nem hazudik.
Szóval tagadhatsz minden bizonyítékot mint a nácik Nürnbergben, de ettől még Izrael népirtást követel te pedig a többi cionistával együtt bűnrészes vagy.
Jó okés. Értem az álláspontod, te a hitleres forrásokat hitelesnek tartod, akkor is ha nagyrésze a világ szerint is kamu. Én ezt elfogadom. Azt is elfogadom, hogy antiszemita vagy, ez csak az anyád és apád baja, nem a miénk. Vagy verni kellett volna téged, vagy nem vertek és ezért lettél ilyen, nem tudom, ajánlok egy jó elmegyógyászt.
Na de azért tényleg nem lehetsz dühös, ha a Hamasz által írt kamuhíreidet, amit antiszemita oldalakon tesznek közzé, nem hiszem el. Azért itt van egy határ. Az ENSZ leírja, hogy az arabok népírtók. Nem hiszed el? Okés, én elfogadom, nem akarom és nem is tudom elfogadtatni veled a tényeket. Ha valaki szerint lapos a Föld, akkor azzal úgy sem lehet vitatkozni. És én csak ugyan ezt a megértést kérem. Fogadd el, hogy én nem tartom hitelesnek a Hamaszos írásokat. Ennyi a kérésem, tényleg csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!