Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Gázai övezet alagútrendszeré...

A Gázai övezet alagútrendszerét nem lehetne átépíteni metrónak?

Figyelt kérdés
A Gázai Övezet lakossága amúgy is van vagy 2 millió fő így egy ilyen nagy városnak amúgy is indokolt lenne hogy metrója legyen, ha az izraeliek maradnának meg is építhetnék a palesztinokkal Gázába küldött arab segélyekből. Az öböl menti országok biztos finanszíroznák és támogatnák?

2023. dec. 21. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Érdekes felvetés, szerintem csak szervízjáratnak lenne megfelelő, magát a metróvonalakat ki kellene a nulláról ásni.
2023. dec. 21. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
szerintem nem mert egy metróhálózat és egy ilyen bujdoklásra szánt hálózat teljesen máshogy ágazik.
2023. dec. 21. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
A mostani földalatti alagutakat kézzel ásatták. Főleg a lakossággal katonai célokra, legtöbb részén 1.5 méteresek de találtak 3 méter széles szakaszt is. Ezek valódi metrónak alkalmatlanok lennének. Az öböl menti országok építhetnek nekik rendes metrót. Szerintem örülnének neki. Csak kétséges hogy tényleg közlekedésre használnák e.
2023. dec. 21. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!