Izrael pártiaknak mi a véleménye arról hogy az izraeli hadsereg még a saját állampolgárát is kivégzi az utcán?
Néhány napja Ciszjordániában volt egy Hamasz támadás. Egy izraeli civil akinél fegyver volt, közbeavatkozott de a kiérkező izraeli katonák őt is lelőtték. Igazából nem ez a jó szó hanem konkrétan kivégezték. Az első lövés után térdre esett, eldobta a fegyverét, felemelte a kezét, és azt kiabálta, hogy „Ne lőjenek!”. Ennek ellenére az izraeli katonák újból meglőtték ami egyenlő a kivégzéssel. Az index cikke részletesen leírja és a videó is elérhető de csak erős idegzetűek nézzék meg.
Szerintem ez az eset is igazolja hogy az izraeli hadsereg mennyire embertelen ha még a saját állampolgárát is gondolkodás nélkül kivégzi.
"Ez normális embereknek teljesen világos, csak az elvakult, antiszemita zsidógyűlölők próbálnak ebbe olyat belelátni, ami az ő torz világképükhöz igazodik."
Az agyonlőtt zsidó féri családja is úgy nyilatkozott hogy kivégezték és követelik hogy vonják felelősségre az izraeli katonát aki meghúzta a ravaszt. Akkor a zsidó férfi családja is antiszemita? :)
41#
Te is tudod hogy nem szándékosan lőtték le,csak játszod a bazári majmot már 1 hete.
Ki fogják vizsgálni az ügyet.
De ha nagyon aggódsz emiatt,akkor menj el TelAvivba a katonai biróság elé és kövesd percről percre az eseményeket.
nyilvan nem tudom annak a helyebe kepzelni magam, aki egy ilyen szornyu baleset kovetkezteben elveszitette a hozzatartozojat
De oket megertem, mert a szeretett hozzatartozo elvesztese okozta fajdalom erosebb, mint a jozan gondolkodas
"Te is tudod hogy nem szándékosan lőtték le,csak játszod a bazári majmot már 1 hete.2
Az izraeli katona szándékosan húzta meg a ravaszt. Az van kiadva nekik hogy agyon kell lőni a palesztinokat, akkor is ha megadja magát a támadó.
"nyilvan nem tudom annak a helyebe kepzelni magam, aki egy ilyen szornyu baleset kovetkezteben elveszitette a hozzatartozojat"
Hogy érted hogy baleset? Úgy hogy véletlenül húzta meg a ravaszt és nem lőtte volna le az illetőt akkor sem ha palesztin?
Eleg durva, hogy neked a palesztin=terrorista
Ugyanis en olyat nem mondtam, amit te irtal.
Bizony nem.
...és nem ronthatsz rá egy békés kibucra, fesztiválra válogatás nélkül öldökölni.
Ugye?
De szeretnék hozzászólni ahhoz a kérdésedhez, ahol a hamasz brigantik tetteiről kérdezel.
Belinkelnéd?
"Bizony nem.
...és nem ronthatsz rá egy békés kibucra, fesztiválra válogatás nélkül öldökölni.
Ugye?"
Persze hogy nem. Én elítélem azt is de ti helyeslitek a palesztinok agyonlövését illetve a népirtást.
Egyébként ezzel kapcsolatban egymás után derülnek ki Izrael hazugságai. Először azt mondták 1400 áldozat volt aztán kiderült hogy 1200. És ebből is több mint 400 katona tehát max 7-800 a civil áldozat. Izrael behazudta hogy 40 zsidó csecsemőt lefejezett a Hamasz. Kiderült nem is volt csecsemő áldozat. Az is kiderült hogy sok civilt az izraeli hadsereg gyilkolt meg mert van náluk egy olyan protokoll hogy inkább megölik a sajátjaikat mint hogy fogságba kerüljenek. Még az is lehet hogy a Hamasz nem is akart civileket gyilkolni csak foglyul akarta őket ejteni.
"De szeretnék hozzászólni ahhoz a kérdésedhez, ahol a hamasz brigantik tetteiről kérdezel.
Belinkelnéd? "
A Hamasz brigantik tettei eltörpülnek Izrael rémtetteihez képest. Amit Izrael művel az a náci Németországgal vetekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!