Izrael pártiaknak mi a véleménye arról hogy az izraeli hadsereg még a saját állampolgárát is kivégzi az utcán?
Néhány napja Ciszjordániában volt egy Hamasz támadás. Egy izraeli civil akinél fegyver volt, közbeavatkozott de a kiérkező izraeli katonák őt is lelőtték. Igazából nem ez a jó szó hanem konkrétan kivégezték. Az első lövés után térdre esett, eldobta a fegyverét, felemelte a kezét, és azt kiabálta, hogy „Ne lőjenek!”. Ennek ellenére az izraeli katonák újból meglőtték ami egyenlő a kivégzéssel. Az index cikke részletesen leírja és a videó is elérhető de csak erős idegzetűek nézzék meg.
Szerintem ez az eset is igazolja hogy az izraeli hadsereg mennyire embertelen ha még a saját állampolgárát is gondolkodás nélkül kivégzi.
Egyetértek azzal, hogy nem volt szándékos úgymond, baráti tűz volt. Persze elképesztően hülyék lehetnek az izraeliek, ha az egyik 1 méterre megközelíti a terroristát és lövöldöz, a másik meg mindenkire lő, aki a közelben van. Illetve lássuk meg ezekben a tettekben a mentalitást. Az egyik hátulról agyonlő egy másik emberi lényt, kipattanva az autójából, aljas módon, hogy aztán esetleg hősként ünnepelje majd a többi szociopata kiválasztott. A katonák és a többiek meg mindenkire lőnek, aki kicsit is terroristagyanús, az sem számít, ha már megadta magát, feltette a kezét, héberül beszél, biztos, ami biztos, meg lehet ölni, mert 0.000000001% esély van még, hogy veszélyt jelent, ha még 5 másodpercig beszélnek vele, megbizonyosodva arról, hogy zsidó.
Isten nem verte bottal az önbíráskodó gyilkost, így talán nem volt hiábavaló a palesztin ellenállók mártírhalála.
Az pedig rémisztő, hogy fél tucat állig felfegyverzett zsidó ugrik elő mindenhonnan 1 másodperc alatt, ha egy palesztin ellenáll a megszállóknak. De nyilván nem véletlenül tartották őket gettókban és üldözték el mindenhonnan a világ tisztességes népei.
21.
"saját állampolgárát is gondolkodás nélkül kivégzi."
Úgy gondolom egy sajnálatos véletlen eset történt.
Rendben van , úgy látom továbbra sem bírsz magaddal.
És úgy gondolod a Magyar TEK is félreinformálták.
Hajdú-Bihar vármegyében él egy 3000 főnél nagyobb zsidó közösség, minden kérdésed , és megnyilvánulásod továbbítva lett a részükre.
Valamint egy civil jogvédő szervezetnek is.
Majd ők eldöntik milyen lépéseket tesznek--ha tesznek , az egyértelműen rasszista megnyilvánulásaidra. Nem az én dolgom.
"És ezt te döntöd el? Döbbenetes hogy a cionisták mit meg nem engednek maguknak."
Te eldöntötted hogy itt mindenki cionista, pedig csak nagyrészt mindenki gyűlöli a terroristákat, és az őket pártolókat.
A fiókod kapcsán meg annyit , hogy azt majd az oldal üzemeltetői döntik el
hogy hagyják e , hogy itt éld ki a beteges feszültségkeltési , és antiszemita megnyilvánulásaidat.
Boldog Karácsonyt ! ".."
"De nyilván nem véletlenül tartották őket gettókban és üldözték el mindenhonnan a világ tisztességes népei."
Amit a nácik műveltek a zsidókkal az népirtás és nem lehet semmiféle indok ami igazolná. Számomra viszont az megdöbbentő, hogy a zsidók azt teszik a palesztinokkal amit a nácik tettek a zsidókkal.
23, egy értelmes emberben azért felmerülhet, hogy lehet valami logikai kapcsolat az antiszemitizmus, az ún. holokauszt, a zsidók palesztinok elleni bűnei, népirtásai (és az x számú egyéb zsidó népirtás) és egyebek között.
Micsoda véletlen, hogy az ártatlan zsidó néppel megtörtént a holokauszt, egy évre rá meg már ők szállják meg és irtanak egy másik népet... Bizonyára a holokauszt okozta trauma tette őket ilyenné...
" És úgy gondolod a Magyar TEK is félreinformálták. Hajdú-Bihar vármegyében él egy 3000 főnél nagyobb zsidó közösség, minden kérdésed , és megnyilvánulásod továbbítva lett a részükre."
Ez fenyegetés? Ez is bizonyítja hogy a cionisták veszélyt jelentenek a társadalomra. Remélhetőleg téged figyel meg a TEK.
"Majd ők eldöntik milyen lépéseket tesznek--ha tesznek , az egyértelműen rasszista megnyilvánulásaidra. Nem az én dolgom."
Nincs a kérdésemben semmiféle rasszizmus de nyugodtan.
"Te eldöntötted hogy itt mindenki cionista, pedig csak nagyrészt mindenki gyűlöli a terroristákat, és az őket pártolókat."
Nem pártolok semmiféle terrorizmust. A legnagyobb terrorista pedig Izrael aki pedig Izraelt támogatja az a terrorzmust támogatja.
"A fiókod kapcsán meg annyit , hogy azt majd az oldal üzemeltetői döntikel"
Írok én is hogy kitiltást érdemelnél a fenyegetésért.
"Írok én is hogy kitiltást érdemelnél a fenyegetésért."
"" És úgy gondolod a Magyar TEK is félreinformálták. Hajdú-Bihar vármegyében él egy 3000 főnél nagyobb zsidó közösség, minden kérdésed , és megnyilvánulásod továbbítva lett a részükre."
Ebben semmilyen fenyegetés nincs csak tájékoztatás.
A TEK is tud már jó ideje arról amit művelsz.
A kérdésedben egy véletlen balesetet állítasz be úgy , hogy az arra irányult Izrael a saját honfitársait gyilkolja.
Nevetséges, és egyértelműen több fiókot használó provokátor vagy.
Hamis megtévesztő , felháborító, provokáló kérdésekkel és válasz kommentekkel.
Legalább 2 fiókod most is aktív. És ahogy mások is feltételezték, legalább 3-an segítenek ezeknek a szélsőséges kérdéseknek, a kiírásában és válaszaiban.
A fenyegetés puszta említése is egy provokáció a részedről-- részetekről a társaiddal.
"Ebben semmilyen fenyegetés nincs csak tájékoztatás.
A TEK is tud már jó ideje arról amit művelsz."
Eddig még nem jelezték nekem ami igazol engem. Téged viszont remélhetőleg tényleg jó lenne ha megfigyelnének tekintve hogy megfenyegeted azt aki nem ért veled egyet illetve támogatod Izraelt a népirtásban.
"A kérdésedben egy véletlen balesetet állítasz be úgy , hogy az arra irányult Izrael a saját honfitársait gyilkolja."
Ez nem lehet véletlen baleset mivel az izraeli katona nem véletlenül húzta meg a ravaszt.
"Nevetséges, és egyértelműen több fiókot használó provokátor vagy."
Megint hazudsz. Nekem csak egy fiókom van. Csak hogy tudd, jelentettelek a moderátoroknál folyamatos rágalmazásért és mert megfenyegettél.
"Legalább 2 fiókod most is aktív. És ahogy mások is feltételezték, legalább 3-an segítenek ezeknek a szélsőséges kérdéseknek, a kiírásában és válaszaiban."
Szintén hazugság. Nem ismerek senkit és nem is segít nekem senki. Egyébként az is mindent elmond rólad hogy ilyen paranoid téveszméid vannak.
"A fenyegetés puszta említése is egy provokáció a részedről-- részetekről a társaiddal."
Ahogy mondtam, jelentettelek. Majd a moderátorok eldöntik.
"16 ezer palesztint amiből 5 ezer gyerek" - hazudjak a hamas terroristai.
egyebkent az osszes civil aldozat a hamas lelken szarad.
Nincs masik olyan hadsereg sem most, sem korabban, ami elore figyelmezteti a polgari lakossagot a tamadasra, smsekben, roplapokkal, kopogtato bombakkal. Az izraeli hadsereg ugyanis minimalizalni szeretne a polgari aldozatok szamat - nem ok tehetnek arrol, hogy a hamas nem engedi menekulni a civileket.
Amugy meg a kornyezo orszagokban nagysagrendekkel tobb arabot oltek meg, mint a zsidok valaha is, de azok a halottak ugy tunik neked nem fajnak, mert nem a zsidok oltek meg oket.
A kérdésedben írt eset egy intézkedés közben bekövetkezett váratlan est volt. Nem volt szándékos az Izraeli katona részéről.
"Eddig még nem jelezték nekem ami igazol engem."
Csak akkor jeleznek bármit is amikor, majd az intézkedés megtörténik.
Látod csak keresed magadnak a bajt.
Ahogy írtam nem történt a részemről fenyegetés, de majd eldöntik.
Én a hamasz rémségeit elítélő személy vagyok.
Te pedig egy antiszemita gondolkodású ember aki azzal vádol engem hamisan hogy megfenyegettem.
Mivel te pupák? Nevetséges.
Hogy egy zsidó közösség elfogja olvasni a kérdéseidet? Elfogják olvasni és , ha úgy döntenek joguk van megtenni a szükséges TÖRVÉNYES lépéseket.
Természetesen én is jelentettelek, ahogy több kérdésedet is . Remélem más felhasználók is megteszik ezt mert egy ilyen provokatív személyre mint amilyen te vagy ezen az oldalon nincs szükség, és káros is minden szempontból.
Remélem ezt a fiókodat is törlik.
Te nem tudod felfogni már több oldal után sem, hogy véletlenül lőtték agyon,mert azt hitték hogy terrorista?
Mit nem lehet ezen megérteni?
Te soha nem hallottál olyat hogy katonák a sajátjaikra nyitottak tüzet, vagy tűzérségi tűz alá vették a sajátjaikat??Akkor azok is direkt meg akarták ölni a bajtársaikat?
Komolyan! Elkezdesz itt rugózni bmeg ezen hogydemert a sajátjaikat ölik!!
Ott,abban a szituban mikor elébedkerülnek lövöldöző rohangáló civilruhások,egy pillanat tört része alatt kell döntened,mert meghalsz!Benne lehet a tévedés is simán!Vagy ez ennyire hihetetlen számodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!