Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael pártiaknak mi a vélemén...

Izrael pártiaknak mi a véleménye arról hogy az izraeli hadsereg még a saját állampolgárát is kivégzi az utcán?

Figyelt kérdés

Néhány napja Ciszjordániában volt egy Hamasz támadás. Egy izraeli civil akinél fegyver volt, közbeavatkozott de a kiérkező izraeli katonák őt is lelőtték. Igazából nem ez a jó szó hanem konkrétan kivégezték. Az első lövés után térdre esett, eldobta a fegyverét, felemelte a kezét, és azt kiabálta, hogy „Ne lőjenek!”. Ennek ellenére az izraeli katonák újból meglőtték ami egyenlő a kivégzéssel. Az index cikke részletesen leírja és a videó is elérhető de csak erős idegzetűek nézzék meg.

[link]

Szerintem ez az eset is igazolja hogy az izraeli hadsereg mennyire embertelen ha még a saját állampolgárát is gondolkodás nélkül kivégzi.

2023. dec. 4. 09:14
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
4%
Nem vagyok Izrael-párti, de érthető egy ilyen eset. Az izraeli hülye volt, hogy közel ment a merénylőkhöz, közvetlen közelről lőtte hátba az egyiket, az izraeliek pedig nem szívbajosak a kétes esetekben, hanem mindenkit megölnek. Legalább egy kis igazság is történt az ügyben, a szabadságharcost megölő izraeli gyilkos elnyerte méltó büntetését.
2023. dec. 4. 11:54
 12/55 anonim ***** válasza:
94%
Én nem azt mondom, hogy az izraeli hadsereg ártatlan, de a Hamász mellett még mindig ők a kisebbik rossz.
2023. dec. 4. 12:19
 13/55 A kérdező kommentje:
Az izraeli hadsereg 16 ezer palesztint gyilkolt meg, amiből 5 ezer gyerek és többszáz csecsemő. A Hamasz megölt néhány száz izraelit de egyetlen csecsemőt sem gyilkolt meg és az izraeli gyerek áldozatok száma is minimális. Akkor melyik a rosszabb. Ha a Hamasz terrorszervezet akkor a Izrael ezerszer rosszabb terrorista.
2023. dec. 4. 12:25
 14/55 anonim ***** válasza:
94%

"Szerintem ez az eset is igazolja hogy az izraeli hadsereg mennyire embertelen ha még a saját állampolgárát is gondolkodás nélkül kivégzi."

Mekkora egy zsidógyűlölő lehetsz te kérdező.

Egy olyan országban ahol ritka hogy egy nap nem történik terrortámadás a civilek ellen, sajnos előfordul az ilyesmi.

Ki fogják vizsgálni az esetet. Egy terrortámadásnál elég nagy zűrzavar szokott lenni. Attól , hogy egy szemtanú hallotta hogy Castleman azt mondja "ne lőjenek Izraeli vagyok" , lehet hogy aki lelőtte nem hallott semmit, vagy már hallott ilyet terroristától. Bármikor lehet egy elkövetőn, robbanó öv-vagy mellény.

Attól hogy a keze fel van emelve sok esetben nem számít semmit, egy pillanat alatt a detonátorhoz tud nyúlni az elkövető.

Egy terrorista meg tudja tanulni azt a mondatot hogy "ne lőjenek Izraeli vagyok". Aki intézkedett úgy döntött, hogy lő.

Az kijelenteni hogy szándékosan le akarta lőni a saját honfitársát, ugyan olyan szánalmas okfejtés mint az összes provokáló kérdésed.

Remélem ezt a felhasználói fiókod is törlik.

2023. dec. 4. 12:45
 15/55 anonim ***** válasza:
78%

"Az izraeli hadsereg 16 ezer palesztint gyilkolt meg, amiből 5 ezer gyerek és többszáz csecsemő"

Semmilyen ENSZ adatot nem hiszek el.

A meggyilkolt Izraeli csecsemőkről a felvételeket már bemutatták Magyarországon November 13-án és 14-én.

Neked is megmutatják. Menj el az Izraeli nagykövetsédre és bemutatják a bizonyítékokat.

Győződj meg róla személyesen.

Izrael Állam Nagykövetsége, Budapest:

Cím: Budapest, Fullánk u. 8, 1026

Telefonszám: (06 1) 392 6200

2023. dec. 4. 12:55
 16/55 A kérdező kommentje:

Ha nem is hallotta, láthatta hogy eldobdta a fegyvert és felemeli a kezét. Ez egyértelműen a megadás jele. Továbbá láthatóan nem volt nála sem táska, sem hátizsák.

"Az kijelenteni hogy szándékosan le akarta lőni a saját honfitársát, ugyan olyan szánalmas okfejtés mint az összes provokáló kérdésed."

Ne hazudozz. Egy szóval sem mondtam hogy szándékosan le akarta lőni a saját honfitársát. Az izraeli katonáknak az van kiadva hogy lőjék agyon a palesztinokat gondolkodás nélkül. Egy ilyen esetben ez azzal jár hogy a saját honfitársaikat is kivégzik.

2023. dec. 4. 12:57
 17/55 A kérdező kommentje:

"Semmilyen ENSZ adatot nem hiszek el."

Miért nem? Az ENSZ is antiszemita? :)

"A meggyilkolt Izraeli csecsemőkről a felvételeket már bemutatták Magyarországon November 13-án és 14-én."

Persze hogyne :) Izraeli oldalak közzétették az áldozatok listáját és egyetlen csecsemő sem szerepel ott. Főleg nem 40.

"Neked is megmutatják. Menj el az Izraeli nagykövetsédre és bemutatják a bizonyítékokat.

Győződj meg róla személyesen."

Be nem teszem oda a lábam. Egy fasiszta apartheid állam követségére be nem megyek. És nincs is mit bemutatni, legfeljebb a cionista zsidó hazugságokat hallgathatnám ami nem érdekel.

2023. dec. 4. 13:01
 18/55 anonim ***** válasza:
91%

"Szerintem ez az eset is igazolja hogy" a kalapacs van a kezedben, akkor mindent szognek latsz.

A kerdezo antiszemita, ezert barmit is tesznek az izrealiek, akkor is oket hibaztatja.

Ez egy nyilvanvalo baleset volt, hiaba kapjak a vilag legjobb kikepzeset az izraeli katonak, megis kovetnek el hibat.

2023. dec. 4. 13:02
 19/55 A kérdező kommentje:
Ha az izraeli katonák kapják a világon a legjobb kiképzést akkor ez azt jelenti szándékosan gyilkoltak meg 16 ezer palesztint amiből 5 ezer gyerek. Ez pedig népirtás.
2023. dec. 4. 13:04
 20/55 anonim ***** válasza:
88%

"Ne hazudozz. Egy szóval sem mondtam hogy szándékosan le akarta lőni a saját honfitársát. Az izraeli katonáknak az van kiadva hogy lőjék agyon a palesztinokat gondolkodás nélkül. Egy ilyen esetben ez azzal jár hogy a saját honfitársaikat is kivégzik."

Miért nevezel hazugnak? Te hazudozol itt már 2 hónapja.

Fejezd be a provokálást. !! A Terrorelhárító szolgálat is látta a 45 perces felvételt amit a hamasz készített az Izraeli csecsemők, és a civilek kiirtásáról.

""Ne hazudozz. Egy szóval sem mondtam hogy szándékosan le akarta lőni"

Már a kérdésben ezt állítod: !!!

"Szerintem ez az eset is igazolja hogy az izraeli hadsereg mennyire embertelen ha még a saját állampolgárát is gondolkodás nélkül kivégzi."

"Ez nem véletlen. Úgy vannak képezve az izraeli katonák hogy agyon kell lőni a palesztinokat, akkor is ha megadják magukat."

Ezeket a hamis állításokat honnan veszed te zsidógyűlölő??

Az izraeli börtönök tele vannak terroristákkal , nőkkel és kiskorúakkal. Is !!

Most engedtek el 300-at . Börtönben voltak, nagyrészt késelés és terrortámadásban való bűnrészességért. Őket miért nem lőtték le?

Fejezd be a gyűlöletkeltést.

Menj el a Nagykövetségre. Itt provokálsz már két hónapja.

1. Rohadtul unalmas.

2. Felháborító.

Törölve lesz ez a fiókod is , ha továbbra is gyűlöletkeltő magatartást tanúsítasz.

2023. dec. 4. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!