Izrael pártiaknak mi a véleménye arról hogy az izraeli hadsereg még a saját állampolgárát is kivégzi az utcán?
Néhány napja Ciszjordániában volt egy Hamasz támadás. Egy izraeli civil akinél fegyver volt, közbeavatkozott de a kiérkező izraeli katonák őt is lelőtték. Igazából nem ez a jó szó hanem konkrétan kivégezték. Az első lövés után térdre esett, eldobta a fegyverét, felemelte a kezét, és azt kiabálta, hogy „Ne lőjenek!”. Ennek ellenére az izraeli katonák újból meglőtték ami egyenlő a kivégzéssel. Az index cikke részletesen leírja és a videó is elérhető de csak erős idegzetűek nézzék meg.
Szerintem ez az eset is igazolja hogy az izraeli hadsereg mennyire embertelen ha még a saját állampolgárát is gondolkodás nélkül kivégzi.
"A kérdésedben egy véletlen balesetet állítasz be úgy , hogy az arra irányult Izrael a saját honfitársait gyilkolja."
Hát, 7-én százával gyilkolták az izraeliek a sajátjaikat, helikopterrel, tankkal lőttek szét mindent, ami mozgott, órákig. A túszokat is szándékosan ölték meg, nem bíbelődtek tárgyalásokkal. Ilyen az izraeli ember. Ha a baráti tűz veszélye fennállna, én be sem vonulnék, vagy én is direkt izraeli katonákat szednék le, nehogy ők szedjenek le engem. Ciki lenne egy zsidó által meghalni.
Az is lehet egy vétlen lövés volt a katona részéről. A vizsgálat végéig csak a te okosságaidból tudunk meríteni.
"Be nem teszem oda a lábam. Egy fasiszta apartheid állam követségére be nem megyek. És nincs is mit bemutatni, legfeljebb a cionista zsidó hazugságokat hallgathatnám ami nem érdekel."
Az igen, te aztán tényleg gyűlölöd a zsidókat.
A kérdés hogy az antiszemitizmust beléd nevelték, vagy csak úgy kialakult, esetleg anyagi érdekből.
Na az ilyen gondolkodású embereket kell nagyon, de nagyon figyelnie a szakszolgálatoknak.
Nehogy a bent lapuló gyűlölet más formát is öltsön.
Nem fognak előre tájékoztatni.
Egyébként az a szerencse hogy egy átlagos zsidó nő 2 hétre az intenzívre rakna. Látatlanba.
"egyebkent az osszes civil aldozat a hamas lelken szarad."
Igen persze :) Tudod ki hibáztatták még mindenért az áldozatokat? pedig neked tudnod kellene. A nácik. A zsidókat tették felelőssé mindenért.
"Nincs masik olyan hadsereg sem most, sem korabban, ami elore figyelmezteti a polgari lakossagot a tamadasra, smsekben, roplapokkal, kopogtato bombakkal. Az izraeli hadsereg ugyanis minimalizalni szeretne a polgari aldozatok szamat - nem ok tehetnek arrol, hogy a hamas nem engedi menekulni a civileket."
Figyelmeztették mind a 16 ezer embert ők meg inkább maradtak meghalni mert a hamasz nem engedte el őket? Ezért mondom hogy nincs aljasabb hazug a cionistáknál. A másik meg hogy nincs is hova menniük mivel a gázai övezet egy kis terület amit Izrael körbekerített.
"Amugy meg a kornyezo orszagokban nagysagrendekkel tobb arabot oltek meg, mint a zsidok valaha is, de azok a halottak ugy tunik neked nem fajnak, mert nem a zsidok oltek meg oket"
A környező arab országokban történtekért is Izrael a felelős az USA-val közösen.
"Nem volt szándékos az Izraeli katona részéről."
Megint hazudsz. Az izraeli katona szándékosan húzta meg a ravaszt. Nem tudta hogy zsidó? Lehet de nem kellett volna agyönlőni egy fegyvertelent és akkor el tudta volna mondani.
"Csak akkor jeleznek bármit is amikor, majd az intézkedés megtörténik.
Látod csak keresed magadnak a bajt."
Hát ilyen még nem történt és nem is fog mert már senki nem veszi be a cionista antiszemita kártyát.
"Ahogy írtam nem történt a részemről fenyegetés, de majd eldöntik."
Akkor miért is volt fontos hogy 3 ezer zsidó él azon a településen? :) e ezer ember kell egy feljelentéshez? :)
"Én a hamasz rémségeit elítélő személy vagyok.2
Én is, de én Izraelt is elítélem amiért népirtást követ el a palesztinok ellen.
"Te pedig egy antiszemita gondolkodású ember aki azzal vádol engem hamisan hogy megfenyegettem."
Nem vagyok antiszemita és nyilvánvaló hogy fenyegetésnek szántad.
"Te nem tudod felfogni már több oldal után sem, hogy véletlenül lőtték agyon,mert azt hitték hogy terrorista?"
Nem volt véletlen mivel szándékosan húzta meg a ravaszt a katona. Ja hogy nem tudta hogy zsidó? Talán nem kellene agyonlőni azt aki megadja magát. És akkor sem lőhette volna le ha terrorista mert megadta magát.
"Te soha nem hallottál olyat hogy katonák a sajátjaikra nyitottak tüzet, vagy tűzérségi tűz alá vették a sajátjaikat??Akkor azok is direkt meg akarták ölni a bajtársaikat?"
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Itt egy kivégzés történt. Az illető megadta magát mégis ott helyben agyonlőtték szándékosan.
"Ott,abban a szituban mikor elébedkerülnek lövöldöző rohangáló civilruhások,egy pillanat tört része alatt kell döntened,mert meghalsz!Benne lehet a tévedés is simán!Vagy ez ennyire hihetetlen számodra?"
Mond te vak vagy? Hosszú másodpercek telnek le onnantól hogy eldobja a fegyvert és kiabál nyilván héberül, tehát bőven volt ideje a katonának mérlegelni mégis kivégezte. Ez egy újabb bizonyíték az izraeliek embertelenségére.
Az ávós feljelentő tempó jellemző a cionistákra, meg a feljelentéssel fenyegetés is. 7-én százával ölték a saját embereiket, ez kiderült. Konkrétan túszokat. A terroristák vigyáztak rájuk, mire jöttek a sajátjaik, és szétlőttek mindenkit szándékosan. Mert így egyszerűbb, ha nincs túsz. Az emberéletnek ott nincs értéke. Én láttam olyan videót, ahol szétlőttek egy autót tele emberekkel, teljesen ki volt égve, horrorfilmbe illő volt.
Egyébként gyakran megölnek egy-egy embert tévedésből. Elég allah akbarozva elfutni egy katona mellett, ha valaki öngyilkosságra készülne... Konkrétan ezt csinálta már valaki.
Az izraeli népirtást vagy gyilkosságokat bírálni nem antiszemitizmus! Az antiszemitizmus csak az lehet, ami igaztalanul negatív színben tünteti fel isten ajándékait. Mondjuk a vérvád nem biztos, hogy igaz. De sok minden az.
35-ös, hiába állítod hogy nem volt szándékos az Izraeli katona részéről. Ez egyértelműen nem igaz. A felvételen látszik hogy a féri eldobja a fegyverét, felemeli a kezét az első lövés után és kiabál nyilván héberül. Hosszú másodpercekkel később jött a második lövés ami nyilván szándékos, tudatos lehet csak. Ezt kivégzésnek nevezik. A férfi családja is azt mondta hogy kivégezték.
Nyilván ha a katona tudja hogy a férfi zsidó, nem lő, de ugye azt verték bele hogy ki kell végezni a palesztinokat ott helyben.
Azt írtad él egy 3000 főnél nagyobb zsidó közösség Magyarországon. Ez nyilván fenyegetés hiszen egy feljelentéshez nem kell 3000 zsidó. Egy ember is elég.
És szerinted milyen atrocitás érte őket részemről, mikor egy Ciszjordániában történt esetre vonatkozik a kérdésem? :)
És mivel minden kérdésednél antiszemitizmussal rágalmazol, újból jelentelek a moderátoroknál.
Ahogy mondtam, nincs több fiókom. Ez az egyetlen és soha nem is volt kettő vagy több. Ezt nyilván a moderátorok ellenőrizni tudják. És más sem segít. A 36-os válaszoló nem én vagyok és nem is ismerem. Ja és ezt is jelenteni fogom hogy ezzel is rágalmazol.
37.
Továbbra is úgy gondolom hogy ameddig nincs kivizsgálva az ügy nem zárható ki semmi. A vétlen lövés ténye sem. A két merénylő kelet Jeruzsálemi -- Izraeli állampolgárságú Muszlim volt. Az általad leírt esetnél több civil is használta a fegyverét, a támadók ellen.
Hatalmas zűrzavar alakulhatott ki. Ilyen körülmények között a nyílt utcán kiabáló, menekülő civilek között, járműforgalomnál, nagy az esélye a hibázásnak. A lelőtt civilen nem volt hátizsák, és a kezét is felemelte-- ezek valóban tények. A robbanó övek , és mellények már nagyon vékonyra vannak tervezve, egy elkövető bármikor a detonátorhoz kaphat. A pontos vizsgálati anyagok , jegyzőkönyvek, ballisztikai adatok, jelentések, részletes kiértékelése nélkül semmi nem jelenthető ki tényszerűen. Egyenlőre az sem hogy a katona szándékosan lőtt. Van olyan hogy -- vétlen lövés--. Ezért elhamarkodott azt kijelenteni , hogy bárki is lőtt az szándékosan tette.
"A 36-os válaszoló nem én vagyok és nem is ismerem."
Sehol nem írtam hogy te a 36. válaszadó vagy.
"Nyilván ha a katona tudja hogy a férfi zsidó, nem lő, de ugye azt verték bele hogy ki kell végezni a palesztinokat ott helyben."
Ezt az állítást nem tudom honnan veszed. Van arról információd hogy az Izraeli fegyveres erők bármelyikénél arra kapnak kiképzést HOGY: "hogy ki kell végezni a palesztinokat ott helyben."??
Melyik Izraeli alakulatnál része a kiképzési tematikának az általad említett: "palesztin kivégzés" ?
IDF, AMMAN, SIN-BET , MOSZAD, MISHTARA (rendőrség)?
Csak utasításra , olyan terrorista esetében aki ellen likvidálási parancsot adtak ki, de ilyen parancsot csak felsővezetés engedélyezhet saját felelőségre.
"Azt írtad él egy 3000 főnél nagyobb zsidó közösség Magyarországon. Ez nyilván fenyegetés hiszen egy feljelentéshez nem kell 3000 zsidó. Egy ember is elég."
Milyen feljelentéshez? Ki beszélt feljelentésről? Én biztos nem . Nincs ilyen szándékom.
És más negatív szándékom sincs.
Nincs bene fenyegetés. Ez egy nyílt oldal bárki elolvashatja , és megoszthatja a tartalmakat. Joga van bárkinek, regisztrációval vagy anélkül rákeresni egy kérdésre . A böngésző találatot fog jelezni.
Miért érzed fenyegetőnek ha bárki elolvassa a kérdéseidet?? Nem írtam olyat hogy bárki is feljelentést akarna tenni.
"Be nem teszem oda a lábam. Egy fasiszta apartheid állam követségére be nem megyek. És nincs is mit bemutatni, legfeljebb a cionista zsidó hazugságokat hallgathatnám ami nem érdekel."
"Elnézést" ha itt valamit félreértelmeztem a zsidók iránti érzésedről, és megítélésedről.
Idézetek tőled, a korábbi válasz kommentjeidből:
"Egy fasiszta apartheid állam" "zsidó hazugságokat hallgathatnám" "Egyértelmű hogy Izrael egy gyilkos terrorállam." "Ha egy magát megadó palesztint végeznek ki így, semmiféle kivizsgálás nem történik." "Úgy vannak képezve az izraeli katonák hogy agyon kell lőni a palesztinokat, akkor is ha megadják magukat."
Érdekes mennyire "jól informált vagy" . A fenti állításaidat honnan veszed?
Fasiszta , hazug és gyilkos terrorállamnak nevezed Izraelt, "elnézést" ha félreértelmeztem , hogy mit gondolsz az állampolgárairól.
A 18. válaszadó nem én vagyok. Öt miért nem "találtad" meg hogy, "sértően" nyilatkozik rólad?
Lényegtelen. A moderátorok látják a kérdéseket és a válaszokat. Bízok benne , hogy látni fogják kinek mi volt itt a szándéka.
Nekem soha nem volt célom, szándékom semmilyen problémát generálni.
Az én érveimről részletesen beszámoltam nekik.
Minden jót kívánok neked. Vitatkozni nem akarok senkivel.
Jól teszi.
1000 arabra juthat egy saját polgár is.
Jó arány.
A világ legjobb kiképzését kapó katonák is csak emberek, hibáznak. Nem lehet a nap 24 órájában halálos fenyegetés közepette mindig helyes döntést hozni.
Ez normális embereknek teljesen világos, csak az elvakult, antiszemita zsidógyűlölők próbálnak ebbe olyat belelátni, ami az ő torz világképükhöz igazodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!