Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért Kárpátalja revízióját...

Jeffrey Spender kérdése:

Miért Kárpátalja revízióját szeretné egy hangos tábor, miért nem Erdélyét / Felvidékét / Délvidékét ?

Figyelt kérdés
Az elcsatolt területek közül az a legkisebb terület, ott él a legkevesebb lélekszámú magyarság, mégis mind a szélsőjobb, mind a baloldal más módszerekkel, de őket akarják megszerezni.
2023. nov. 30. 14:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ezzel a fegyverbzi jelző osztogatásával a Hadsereg, hadvezetés, és a Külföldi politika témákat meg kellene szüntetni.

A másik, mit akar elérni ennek a jelzőnek az osztogatásával ?

2023. nov. 30. 15:49
 12/18 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, hogy a franciák nem a legszebb eszközökkel, de elérték, hogy Franciaország megszülessen, nagy, egységes, és erős legyen, addig nálunk megengedő volt a nemzetiségi politika, és kemények is lettek a következményei ...
2023. nov. 30. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

valószínű azért mert most ez a legnagyobb esélyes arra hogy máshová tartozhasson.

de ezzel is csak a tudatlan embereket lehet szédíteni, akik nem tudják hogy mivel nato tagok vagyunk ez azt is jelenti hogy nincs területi vitánk, revízióra igény nincs. ha lenne akkor ki kéne lépnünk a natoból, az meg sose fog megtörténni.

molyember: akik komolyan veszi medvegyev szavait az annyit is ér. ő a megvezethető embereknek beszél. amúgy volt ez tv műsor téma is az oroszoknál hogy "visszaadják" kárpátalját, de valszinű az a műsor is olyansmi kaliber lehet mint nálunk a bájer show.

az ukránok is támogatják a széljobbot, nem korrekt dolog nem észrevenni:

[link]

2023. nov. 30. 16:05
 14/18 Molyember ***** válasza:
20%
A fegyverbzit nem sértésnek szántam, elnézést kérek érte.
2023. nov. 30. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

Nem hiszem, hogy más népeket alsóbbrendűnek kéne minősítened. Komoly szegénységi bizonyítvány.

2023. nov. 30. 16:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Amikor a románok önálló népként, népkezdeményként bontogatták a szárnyaikat, kapásból a magyarellenesség is ideológiájuk volt.

Az I. vh lezáráskor még Magyarországból is akartak darabokat kitépni, a Tiszántúlt, és még Budapestre is bevonultak.

A két világháború között is voltak magyarellenes mozgalmaik, pártjaik.

Ceaușescu-t be kell mutatni ?

És a rendszerváltásuk után sem lett jobb hely Románia.

Az alsóbbrendűzés valóban bántó, de attól még lehet kritikával élni feléjük és elmondani, hogy nem a barátaink a románok.

2023. nov. 30. 16:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki ismeri ám a kritika fogalmát..

2023. nov. 30. 17:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

,,Én azt nem értem, hogy a franciák nem a legszebb eszközökkel, de elérték, hogy Franciaország megszülessen, nagy, egységes, és erős legyen,"

Hát én nevezném követendő példának azt hogy a csigazabálók undorító módon asszimilálták az országukban élő népeket (amik ráadásul őshonosok is voltak, nem úgy mint az erdélyi románok). A kontinentális Európa egyetlen fennmaradt kelta nyelvek,a breton emiatt haldoklik. Vicc, hogy egy olyan soviniszta kisebbségi politikával rendelkező ország mint a francia az EU tagja lehet. A román politikusoknak van honnan példat venniük :(

2023. dec. 4. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!