Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted is fontos hogy az...

Szerinted is fontos hogy az Európai Unióban ezzel foglalkozzanak?

Figyelt kérdés

[link]

Valóban erre vágyakoznak a nők hogy tűzoltók lehessenek?

Tényleg zavarja a férfiakat ha a vonaton kötöget ne röhögjék ki?

Te is úgy érzed hogy a "A nemi sztereotípiák mindenki szabadságát korlátozzák."?

2023. nov. 27. 15:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

" te még nyilván nem láttál képeket, ahol a nők vizet hordanak a fejükön"

ekkora általánosítást... azért mert vannak olyan nők a világon, az nem jelenti azt hogy mindenki tudná. láttam már képen extrémen hajlékony embert, gumiembernek becézik, de szerintem ha téged kezdenénk úgy origamizni, igencsak ordibálnál.

egy tűzoltónak 23 kg-s felszerelése van, ezt azért egy férfi könnyebben viseli mint egy nő, nyilván vannak olyan fizikumú nők is aki tudja, csak a röhej az hogy ebből ahogy az előző is megmondja politikát csinálnak.

lassan már a fing metántartalmával foglalkoznak és a globális felmelegedéssel hozzák párhuzamba. csak nehogy olvassák ezt mert még ötletet adok.

2023. nov. 28. 15:51
 12/23 Jeffrey Spender ***** válasza:
46%

[link]

Egy ekkora hátizsák cipelése mennyire egészséges ?

2023. nov. 28. 16:09
 13/23 A kérdező kommentje:

látszik az emberen is hogy kicsit előre dől hogy egyensúlyozzon.

mai gépkarabély nem olyan nehéz mint régen, de azért annak is biztos van súlya, hát még a felszerelés.

2023. nov. 28. 16:19
 14/23 Jeffrey Spender ***** válasza:
46%

A Kalasnyikov és az M16-os az másabb anyagokból vannak, az egyik az közönséges acélból, a másik alumínium króm-molibdén ötvözetből, de attól még mind a kettő 3 - 3,5 kg-sak, azok semennyire nem dobják meg a súlyt.

A hátizsákba pakolt többnapos egyéb cuccok azok viszont igen, teljesen feleslegesen.

2023. nov. 28. 16:28
 15/23 A kérdező kommentje:
komoly
2023. nov. 28. 16:31
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Te reklamálod az általánosítást amikor a kérdésedben mindjárt kettő is van?

Na ne szórakozz.

Az meg, hogy vannak nők akik ilyen élethivatásra vágynak, nem jelenti azt hogy az összes...és pláne nem kell emiatt kereszteshadjáratot indítani ellenük.

2023. nov. 28. 18:01
 17/23 Jeffrey Spender ***** válasza:
63%

Senki nem tiltja meg a nőknek, hogy olyan munkát válasszanak, amilyent akarnak, akkor az EU mi ellen harcol ?

Nem akar foglalkozni véletlenül a szaúdi / iráni / ugandai nők helyzetével ?

2023. nov. 28. 18:06
 18/23 A kérdező kommentje:

én a kérdésben nem általánosítok hanem kérdezek. a te válaszodban van az általánosítás.

igen vannak akik erre vágynak, de a kérdés még mindig arról szól hogy kell-e ebből politikát csinálni.

itt az eu szerint indítanak kereszteshadjáratot a sztereotípiák ellen, erről szól ez a kampány, de közbe meg lehet senkit nem zavarna.

igaz hogy a képek is csak reklámból, bemutató céllal vannak, de szerintem ha pl lenne egy híradás amiben egy sztereotip ember egy tűzoltó nőt lát hogy dolgozik, senki se dobná ki az ablakon a tv-jét és menne pszichológushoz hogy sokkot kapott a látottakon. szóval semmi értelmét nem látom ennek, én csak feltettem a kérdést hogy mások mit gondolnak erről.

2023. nov. 28. 18:15
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Abból, ahogy ráugrottatok a témára az tűnik ki, hogy a társadalom jelentős részéből indulatokat vált ki a dolog, vagyis van értelme vele foglalkozni.

És egy társadalmat érintő, érdeklő kérdés maga a politika. Anélkül hogy külön "csinálnák".

Volt már itt kérdés a kamionsofőrségről, ahol ugyanúgy azonnal ugrottak a teremtés koronái, hogy "az meg hogy"

2023. nov. 29. 10:25
 20/23 Jeffrey Spender ***** válasza:
46%

# 19

Azért ugrunk rá, mert álproblémával foglalkoznak a politikusok, megideologizálják, osztják az észt, lopják a napot, és pazarolják hülyeségekre a költségvetést.

Kit érdekel, mi jelentősége van, hogy egy nő jelentkezik tűzoltónak vagy katonának ?

2023. nov. 29. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!