Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin hangsúlyozta, hogy a...

Putyin hangsúlyozta, hogy a helyzet most tapasztalható elfajulása "rendkívül súlyos és veszélyes, pusztító következményekkel jár", ezért fontos, hogy véget vessenek a vérontásnak és az erőszaknak. Nem irónikus ez a kijelentése?

Figyelt kérdés
Putyin kezdte a vérontást és az erőszakot, majd amikor látta, hogy nem tudja Ukrajna területeit elvenni (2 nap alatt Kijev is meglesz), akkor inkább úgy döntött, óvodák, kórházak és ártatlanok lesznek a célpontok.
2023. okt. 26. 10:12
 1/7 A kérdező kommentje:

Cikk:

[link]

2023. okt. 26. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Igazi politikus. Mint amikor Orbán igazmondásról és őszinteségről beszél.
2023. okt. 26. 10:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt az infarktusa előtt, vagy után nyilatkozta? És ő, vagy valamelyik dublőre?
2023. okt. 26. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
A linkelt cikk nem az ukrán háborúról szól, hanem a közel-keletiről. Mire vonatkozik a kérdés?
2023. okt. 26. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
4, szerintem Putyin gerincére, vagy tükrére...
2023. okt. 26. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
8%

Az oroszok nem bombáztaknkorházat, minden esetben kiderült, hogy csak ukrán hazugság:

!

3.

Meg hova laposföldezik.

[link]

2023. március 8. 5:00

„Túléltem, és elmondtam az igazat. Ukrajna számára most ellenség vagyok”: Hogyan alakult a „Mariupol Madonna” sorsa?

„Mariupol Madonna” Marianna Vyshemirskaya elmondta, hogy az „Azov” * nácik terhes nőkkel takarták el magukat a szülészeti kórházban, és a Nyugat megpróbált hamisítványt csinálni a fotójából

Ismerje meg ugyanazt a "Mariupol Madonna" Marianna V. Megtaláltuk... Moszkvában.

Amúgy a Nyugat és Ukrajna Marianna fotóját akkor teljes egészében felhasználta - minden média címlapjára. Ám miután a lány elmesélte, hogyan történt minden valójában akkoriban Mariupolban, Ukrajna azonnal elhozta híres „béketeremtő” bázisára, ahol a „nemzet ellenségeinek” listáit teszik közzé. A Nyugat pedig sehol, még apró betűkkel sem cáfolta a Mariannával írt borítóikat. Úgy tett, mintha már nem is létezne.

És itt van, közvetlenül előttem.

- És előtte volt lehetőség kijutni Mariupolból? Amikor a város az ukrán fegyveres erők alá tartozott, „humanitárius folyosókról” beszéltek.

- Igen, nem voltak folyosók! Az ukrán katonaság nem engedett ki senkit a városból! Néhányan, nem tudom, hogyan, átszivárogtak rajtuk. Talán pénzért.

- Már letelepedett Moszkvában?

- Igen, megszoktam. Rengeteg tennivaló és találkozó. És most kezdődnek a tárgyalások.

- Melyik?

- Hodorkovszkijjal. A fényképemet közzétette a közösségi hálózatain, alatta pedig Mariupol és az ostromlott Leningrád összehasonlítása. Csak a saját céljaira használt fel. propagandájukban. Kértem, hogy távolítsa el a fényképet, de nem tette.

2023. okt. 26. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
20%
"Putyin kezdte a vérontást és az erőszakot," Ez nem igaz, a lövöldözés 2014-ben kezdődött, a CIA szervezte puccsal, semmi köze hozzá Putyinnak.
2023. okt. 26. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!