Putyin hangsúlyozta, hogy a helyzet most tapasztalható elfajulása "rendkívül súlyos és veszélyes, pusztító következményekkel jár", ezért fontos, hogy véget vessenek a vérontásnak és az erőszaknak. Nem irónikus ez a kijelentése?
Az oroszok nem bombáztaknkorházat, minden esetben kiderült, hogy csak ukrán hazugság:
!
3.
Meg hova laposföldezik.
2023. március 8. 5:00
„Túléltem, és elmondtam az igazat. Ukrajna számára most ellenség vagyok”: Hogyan alakult a „Mariupol Madonna” sorsa?
„Mariupol Madonna” Marianna Vyshemirskaya elmondta, hogy az „Azov” * nácik terhes nőkkel takarták el magukat a szülészeti kórházban, és a Nyugat megpróbált hamisítványt csinálni a fotójából
Ismerje meg ugyanazt a "Mariupol Madonna" Marianna V. Megtaláltuk... Moszkvában.
Amúgy a Nyugat és Ukrajna Marianna fotóját akkor teljes egészében felhasználta - minden média címlapjára. Ám miután a lány elmesélte, hogyan történt minden valójában akkoriban Mariupolban, Ukrajna azonnal elhozta híres „béketeremtő” bázisára, ahol a „nemzet ellenségeinek” listáit teszik közzé. A Nyugat pedig sehol, még apró betűkkel sem cáfolta a Mariannával írt borítóikat. Úgy tett, mintha már nem is létezne.
És itt van, közvetlenül előttem.
- És előtte volt lehetőség kijutni Mariupolból? Amikor a város az ukrán fegyveres erők alá tartozott, „humanitárius folyosókról” beszéltek.
- Igen, nem voltak folyosók! Az ukrán katonaság nem engedett ki senkit a városból! Néhányan, nem tudom, hogyan, átszivárogtak rajtuk. Talán pénzért.
- Már letelepedett Moszkvában?
- Igen, megszoktam. Rengeteg tennivaló és találkozó. És most kezdődnek a tárgyalások.
- Melyik?
- Hodorkovszkijjal. A fényképemet közzétette a közösségi hálózatain, alatta pedig Mariupol és az ostromlott Leningrád összehasonlítása. Csak a saját céljaira használt fel. propagandájukban. Kértem, hogy távolítsa el a fényképet, de nem tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!