Ukrajnát minek akarják felvenni az EU-ba, amikor gyakorlatilag már nem is létezik?
Linkelek egy fontos tényt, ami ugye a baloldal legnagyobb ellensége, és hiányzik is a szótárukból: Tény. Tehát itt van: [link]
Ugyanaz fog történni itt az ukránoknál is (ja bocs, már meg is történt), mint nálunk '56-ban. Szépen felhergelték a népet az oroszok ellen, most meg szarban hagyják őket. Mondjuk az amerikánok fejlődtek valamennyit erkölcsileg (az ő szótáraikban vajon benne van ez a szó?), mert nálunk ugye amerikai segítséggel verték le a forradalmat. De kitudja, még ez is előfordulhat, nincs még semmi sem lejátszva.
9.: Hát nem tudom, én nem vagyok fideszes. Feltételezem, te baloldali liberális vagy. Neked több közöd van a fideszhez, egy alomból valóak vagytok. Szóval ezt te neked kéne tudnod.
10.: És a cáfolat hol maradt? Csak ennyire futja?
Nincs értelme a cáfolatnak! Belátom, hogy soha nem érhetek le azokba a morális és intellektuális magasságokba, ahol szerinted a tény és a gyakorlatilag szavak használata egy jövő idejű mondatban adekvált.
12.: Nem egy mondatban volt, hanem külön bekezdésben.
Semmi köze nem volt egymáshoz. Te mégis összemosod, kiforgatod, vagy szimplán csak mégsem vagy azokba az intellektuális magasságokban, ahol szerinted jársz.
Látom a Fidesz PHD neked van meg a kiforgatási képességeid alapján! 😂
“egy jövő idejű mondatban” mean that: egy tetszőlegesen választott jövő idejű mondatban.
Nem pedig: ugyan abban a jövő idejű mondatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!