Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrajnát minek akarják felvenn...

Ukrajnát minek akarják felvenni az EU-ba, amikor gyakorlatilag már nem is létezik?

Figyelt kérdés

Linkelek egy fontos tényt, ami ugye a baloldal legnagyobb ellensége, és hiányzik is a szótárukból: Tény. Tehát itt van: [link]

Ugyanaz fog történni itt az ukránoknál is (ja bocs, már meg is történt), mint nálunk '56-ban. Szépen felhergelték a népet az oroszok ellen, most meg szarban hagyják őket. Mondjuk az amerikánok fejlődtek valamennyit erkölcsileg (az ő szótáraikban vajon benne van ez a szó?), mert nálunk ugye amerikai segítséggel verték le a forradalmat. De kitudja, még ez is előfordulhat, nincs még semmi sem lejátszva.

2023. nov. 15. 12:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

9.: Hát nem tudom, én nem vagyok fideszes. Feltételezem, te baloldali liberális vagy. Neked több közöd van a fideszhez, egy alomból valóak vagytok. Szóval ezt te neked kéne tudnod.

10.: És a cáfolat hol maradt? Csak ennyire futja?

2023. nov. 15. 12:59
 12/27 anonim ***** válasza:
89%

Nincs értelme a cáfolatnak! Belátom, hogy soha nem érhetek le azokba a morális és intellektuális magasságokba, ahol szerinted a tény és a gyakorlatilag szavak használata egy jövő idejű mondatban adekvált.

2023. nov. 15. 13:05
 13/27 anonim ***** válasza:
3%
Nem akarják. Sőt egy ukránt se akarnak az EUban látni mert még a szagukat is utálják, csak cseszegetni próbálják az oroszokat, de annyi eszük azért van, hogy az ukránok is ugyanolyan oroszok.
2023. nov. 15. 13:08
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Oké, ha Holló Rend párti és Nyerges André rajongó vagy, akkor elnézést kérek tőled és igazad van.
2023. nov. 15. 13:09
 15/27 A kérdező kommentje:

12.: Nem egy mondatban volt, hanem külön bekezdésben.

Semmi köze nem volt egymáshoz. Te mégis összemosod, kiforgatod, vagy szimplán csak mégsem vagy azokba az intellektuális magasságokban, ahol szerinted jársz.

2023. nov. 15. 13:09
 16/27 A kérdező kommentje:
14.: Nyergesről még sohasem hallottam. Nem vagyok én senkinek sem a rajongója. Miért kéne rajonganom bárkiért is, vagy beskatulyázni magamat, hogy én ez meg az vagyok? De nyilván ezt egy olyannak, akinek identitás zavara van, hiába magyarázom, szóval én kérek elnézést!
2023. nov. 15. 13:12
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarod magad beskatulyázni, de nem hallottál még a Hollórend Pártról és Nyerges Andréról? Hát ez nem túl hiteles.
2023. nov. 15. 13:17
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Látom a Fidesz PHD neked van meg a kiforgatási képességeid alapján! 😂

“egy jövő idejű mondatban” mean that: egy tetszőlegesen választott jövő idejű mondatban.

Nem pedig: ugyan abban a jövő idejű mondatban.

2023. nov. 15. 13:18
 19/27 A kérdező kommentje:
18.: De akkor sem ugyanabban a kontextusban volt. Kár volt összemosnod.
2023. nov. 15. 13:26
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
"Fontos tény" amit egy twitter-bejegyzés igazol! Muhaha! Miért nem egyből tiktok?
2023. nov. 15. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!