Svédországnak még van esélye helyrehozni a hibás bevándorláspolitikája következményeit?
Szerintem az sem jó ami itthon van, hogy riogatják az embereket, de szerintem ők meg indokolatlanul sok menekültet befogadtak, mindenféle szűrés vagy ellenőrzés nélkül:
#10: "Egyáltalán nem fogadtak be sok menekültet."
Több százezret befogadtak, nagyon rövid idő alatt. Ha szerinted ez egy tízmilliós országnak nem sok, akkor különbözik a sokról alkotott véleményünk.
"Nem ellenőrizetlenül fogadtak be menekülteket."
Először is definiálni kellene az ellenőrzés fogalmát, hogy mi számít kielégítő ellenőrzésnek és hogy milyen feltételeknek kell megfelelni a befogadáshoz. Gyanítom, hogy ebben is különbözik a véleményünk.
ma 14:35
Látod, ezért nem válaszolok az ilyen kérdésekre, mert véleményként kezeled a valóságot/fantáziát tök következetlenül. Sehol nincs olyan, hogy ellenőrzés nélkül csinálnak valamit, de egyrészt ennek ellenére be merted mondani állításként, majd te magad írod már később, hogy előbb definiáljuk, mert te a hivatalostól eltérő értelmezésekkel élsz. Hát kösz.
Ami a sokat illeti, az Jordániában, Iránban, Libanonban, Törökországban van, pedig mi vagyunk a világ leggazdagabb régiója, aztán mégis mi hivatkozunk arra, hogy nem bírunk többet :D
Szóval megint azt mondom, hogy először próbálj valóban érdeklődő, és nem valóságot nélkülöző, állító kérdést feltenni, onnantól tudunk érdemben beszélni, mert így csak az orosz propagandagépezetet szolgálod.
#13: "Ami a sokat illeti, az Jordániában, Iránban, Libanonban, Törökországban van"
Ők hasonló kultúrkörben élnek egymással. Ha mindenki a saját régiójába menekülne, akkor a feszültségek is kisebbek lennének szerintem. Európában több millió ukrán menekült is él, velük nem hallani, hogy problémák lennének.
Az arabokról se. Csak az m1-en.
Angliában például a muszlim vezetők elsők közt ítélték el a Hamász támadását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!