Mi a véleményetek az izraeli palesztin háborúról,ki/mi a hibás, es mi a megoldás?
Figyelt kérdés
2023. okt. 30. 13:27
1/7 anonim válasza:
Ja, jó kérdés, legyen aki megválaszolja.
2/7 anonim válasza:
Itt nem lesz jó megoldás, ez egy csapda. Mindkét oldalon alapigazságok vannak és alapbűnök a másikkal szemben. Ha Izraelt nézem, megértem őket, főleg a 20. század után és igazuk van, ha Palesztinát nézem, őket is megértem, én az értelmetlen halállal nem tudok mit kezdeni, egyik oldalon sem.
3/7 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy ezek a vallási és származási alapú harcok mélyebben gyökereznek, minthogy egy egyszerű magunkfajta megértse és elfogadja. Valószínűleg nem is lesz rá soha megoldás, amíg lehetőségük lesz lőni egymást, addig lőni is fogják.
4/7 anonim válasza:
A Hamasz. Hisz az izraeli áldozatokat közvetlenük ők gyilkolták meg, a palesztin áldozatok haláláért pedig közvetve felelősek azáltal, hogy szándékosan ellentámadást provokáltak ki Izraeltől, ráadásul a palesztin civileket használták pajzsként ahol csak tudták.
5/7 anonim válasza:
Én is a hamaszt tartom felelősnek. A két állam megoldást eddig mindig a szélsőséges muzulmán fél vetette el.
6/7 anonim válasza:
Egyik kutya másik eb. Mindkét oldalon vannak akkik megéremlik és szerencsétlen áldozatok is, akiknek csak az a bűnük, hogy rossz helyre születtek. Na ők szívnak a sok hülye miatt, akik egy alapvetően hitbéli dolog miatt ennyi aljasságra képesek.
7/7 anonim válasza:
A radikális iszlamizmus a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!