Ukrajna a hibás, mert fegyverrel védekezik az ellen, aki fegyverrel megtámadta őket? De aki fegyverrel megtámadta Ukrajnát az a jófiú?Jól értem én ezt a logikát?
Trianon is helyes volt,ha az ukrán területekért nem kár, akkor a magyarért sem, jól értem?
1848, és 1956ban mi magyarok voltunk akkor a hibásak mert nem tettük le a fegyvert, és nem adtuk meg magunkat az oroszoknak Jól értem?
Jól értem én ezt?
Aha... oké, lépjünk egyet kérdező: az EU milyen alapon szállít fegyvereket két nem EU és NATO tagország konfliktusába, az egyiket támogatva?
Komolyan kérdezem....🤔
Hogyan jön ez, ezzel a háborút támogatja.
"Jól értem én ezt?"
Nem. A 2022-es változat szerint mi "56-ban a békéért harcoltunk vagy mi :D :D
"az EU milyen alapon szállít fegyvereket"
Minden országnak szuverén joga oda fegyvert eladni, ahova akar.
Az a baj kérdező, hogy az egész történetet nem ismered. Az ukrán nácik mindenkit szeretnének kiirtani aki nem ukrán. Elsősorban a magyarokat.
https://www.youtube.com/watch?v=7OQXNwmWjCU
Most ugye rátámadtak az oroszokra, és pont rossz lóra tettek, mert azok vissza is csaptak rendesen.
"mintha az oroszok lettek volna az agresszorok"
Igazad van! A szemét ukránok lövik épp Moszkvát és oroszországban nincs lassan működő elektromos hálózat. Az oroszok az áldozatok, ez egyértelmű :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!