Ukrajna a hibás, mert fegyverrel védekezik az ellen, aki fegyverrel megtámadta őket? De aki fegyverrel megtámadta Ukrajnát az a jófiú?Jól értem én ezt a logikát?
Trianon is helyes volt,ha az ukrán területekért nem kár, akkor a magyarért sem, jól értem?
1848, és 1956ban mi magyarok voltunk akkor a hibásak mert nem tettük le a fegyvert, és nem adtuk meg magunkat az oroszoknak Jól értem?
Jól értem én ezt?
Az is mennyire életszerű hogy az oroszok elfoglalnak egy atomerőművet majd a saját tüzérségük elkezdi lőni csak azért hogy azt mondja az ukránok voltak.
És ezt az elmebeteg elméletet terjeszti a nyugati sajtó.
"de a videóban azt se látni hogy lőnék, hanem nagy sebességgel veszi be a kanyart és elveszti az irányítást."
Pontosan így történt. Csak a tér másik oldalán ott volt egy ukrán páncélozott teherautó, aminek a hátulján nagy kaliberű géppuskával lőtték ezt a légvédelmi páncélost és menekülés közben történt a "közlekedési baleset".
Ezel a vidón látszik a háttérben a parkoló autók között a gépágyús Ural:
Ez volt a baleset előzménye:
https://www.youtube.com/watch?v=h_WM7G_8BMA
Ez szintén az előzmény, a videó elején látod az orosz légvédelmi páncélost és a körforgalomban az Uralt valamint a másik ukrán terepjárót is:
https://www.youtube.com/watch?v=jWGwRW5tbqA
Ezután a találka után a menekülés közben történt a kicsúszás. A hosszú videót most nem találom, de februárban linkeltem valamelyik kérdéshez csak vissza kellene keresni xD
bocs de a kocsik közötti teherautó akárhonnan jöhetett nem? nem látni honnan jött
amit előzménynek írtál videót, a videóban látszik a szövegen hogy bal oldalt az ukrán strela-10, jobb oldalt meg az orosz mrap. az mrap rálő közelről, de a strela-10 továbbhajt látszólag sértetlenül.
amit én linkeltem korábban 20. válaszban, a videó leírásában írja hogy egy strela-10 hajt át a személykocsin, amire még előtte írtad hogy "aaaaa az orosz volt". cseréltek közbe vagy mi?
na ja, ezt felejtettem még ki amit a 21-es ír, hogy az ukrán fél simán azt mondja hogy az oroszok magukat lövik.
meg talán májusban volt a cikk amit az amnesty int. is lehozott le hogy civil épületekbe katonák vannak, elég nagy balhé volt belőle.
"bocs de a kocsik közötti teherautó akárhonnan jöhetett nem? nem látni honnan jött"
Mondom, hogy a hosszú felvételen látni lehetett mindent, de azt most nem találom ( amúgy visszakerestem a válaszaimat, de ott sem találtam az eredeti kérdést ).
Az MRAP az viszont nem orosz, hanem ukrán Kozak 2M1. Igen ott továbbhajt a Strela, majd a körforgalom másik oldalán lévő URAL miatt kényszerül komolyabb menekülésre, mert azon már nem géppuska van. Az egyik videón amit most linkeltem látszik a Kozak és az Ural a körforgalomban egymás mellett.
Az Amnesty riportja pedig full hülyeség volt. Ott valakit megvettek kilóra, arról is volt itt komolyabb eszmecsere anno.
hát ilyen darab videókból, meg van videó csak nem találom, ebből nem lehet megmondani mi az igazság.
de erről beszéltem alapból hogy minden híroldalon mást mást mondanak. felhasználnak játékból videókat, majdani téri felvételeket, vagy afganisztáni képeket és azt mondják ukrajnában történik.
az amnestys dologgal kapcsban is mondhatnám hogy láttam már videót ahol légvédelmi löveg volt iskola focipályáján, valamilyen szláv nyelven beszéltek alatta, akárki hamisíthat ilyet, de lehet igaz volt.
"hát ilyen darab videókból, meg van videó csak nem találom"
Mivel nem kamuprofil vagyok nem nagyon szeretem ha arra céloznak, hogy esetleg hazudnék. Sikerült előbányásznom a 3 perces videót, amin láthatod miért csúszott ki a Strela-10:
https://www.youtube.com/watch?v=KsCe3_eFi2s
"de erről beszéltem alapból hogy minden híroldalon"
Soha nem foglalkozok híroldalakkal, mert azok vagy részrehajlóak vagy csak az anyag egy részét van lehetőségük leadni, vagy rosszak a forrásaik.
"amnestys dologgal kapcsban"
Az Amnesty nem hazudott a riportban, az Amnesty részrehajlóan csúsztatott a jelentésében. Amikor azt írta, hogy ukrán katonákat szállásolnak el iskolákban és ez veszélyes, holott február 24 óta nem volt tanítás stb...
Egyértelműen írtak egy olyan jelentést ami egy oldalon át azt sugallja, hogy a hazájukat védő ukránok veszélyeztetik a saját lakosságukat miközben másfél mondatot írtak arról, hogy tulajdonképpen ez azért van mert az oroszok bevonultak. Az Amnestyvel kapcsolatban itt találsz olvasnivalót:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
elhiszem hogy úgy hangzik, de nem szántam annak.
itt kb mindenki kamuprofil, mert vagy anonim vagy más kitalált névvel kommentel.
kösz a keresést, de akk mondd már el hogy miért orosz az a strela? katonákon nem láttam se kék se fehér karszalagot, se harci járműveken z betűt.
csak a kommentekben mondják ukránnak
Nem kritérium a bevonuló járműveknél, hogy legyen rajtuk akármilyen jelzés. Az aktívan harcoló egységeket nyilván megjelölték, mert máshogy nem képesek megkülönböztetni az ukrán technikától, de ez nem földiharcjárműá, hanem kis hatótávolságú csapatlégvédelem. Ezt felesleges megjelölni, mert ez mindig a harcoló alegysége mögött van és a légvédelmet biztosítja. Mondjuk ez épp eltévedt.. :D
Ez a V,Z stb felfestés a hadsereg szégyene 2022-ben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!