Ukrajna a hibás, mert fegyverrel védekezik az ellen, aki fegyverrel megtámadta őket? De aki fegyverrel megtámadta Ukrajnát az a jófiú?Jól értem én ezt a logikát?
Trianon is helyes volt,ha az ukrán területekért nem kár, akkor a magyarért sem, jól értem?
1848, és 1956ban mi magyarok voltunk akkor a hibásak mert nem tettük le a fegyvert, és nem adtuk meg magunkat az oroszoknak Jól értem?
Jól értem én ezt?
Ukrajna az egyetlen olyan demokratikusnak mondott állam amely elismerten újfasziszta félkatonai szervezeteket támogatott és fegyverzett fel állami pénzen azért hogy a területén élő kisebbségekkel szemben, tehát ukrán államopolgárokkal szemben atrocitásokat kövessenek el.
Milyen állam az amelyik nem védi meg a saját állampolgárait. Köpök at ilyen mocskos fasiszta államra. És mi ezeket támogatjuk.
A libsik azt hazudják hogy nem történtek ilyen atrocitások sem az orosz kisebbség sem a magyar kisebbség ellen ezzel legitimálják a náci azov gárda létét és működését. Éljen a liberális demokrácia.
Óra indul, mikor lesz törölve ez a komment.
ezt érdemes lenne mindenkinek elolvasnia, ha a portfolio nem tette volna előfizetésessé :( de itt van egy másik oldal a hírről:
lényegében a cikk arról szól hogy pl amit a 11-es kommentelő kitett leégett épületeket és arról beszél hogy oroszok voltak, az csak egy újságíró mondta. a másik újságíró már azt mondja hogy ukrán rakéta csapódott be ami célt tévesztett. és lengyelo erre a példa akár, hogy vannak célt tévesztett rakéták. az ukrán katonák 2 hónap alatt tudják le azt a képzést amit legalább fél évig kellene tartania. egy ilyen gyorsított képzés valószínű hogy ilyen hibákat okoz.
a háború kezdetén volt egy eset amikor egy páncélozott jármű áthajtott egy személyautón és az volt mondva hogy orosz volt. közben meg ukrán volt és elvesztette az irányítást a jármű felett és a kocsi sofőrje pont rosszkor rossz helyen volt, ez benne van a fenti cikkben.
mindkettő félnél történnek háborús bűnök, ronda ilyet mondani de háború van és ez előfordul sajnos.
válasz a kérdésre: nem, de szűk a látásod
13.
"A libsik azt hazudják hogy nem történtek ilyen atrocitások sem az orosz kisebbség sem a magyar kisebbség ellen ezzel legitimálják a náci azov gárda létét és működését. Éljen a liberális demokrácia."
Magyarra fordítva a liberálisnak mondott kör valójában az ellenkezője és miattuk halnak az emberek halomra tehát bűnrészesej erősen!
"egy páncélozott jármű áthajtott egy személyautón és az volt mondva hogy orosz volt. közben meg ukrán volt "
A aaa, az bizony orosz volt.
" kommentelő kitett leégett épületeket és arról beszél hogy oroszok voltak, az csak egy újságíró mondta"
Persze, az oroszok meg azzal büszkélkedtek hogy a tüzésrésük napi 60 000 lőszert eldurrant. Mégis mire lőttek? Biztos az ukránok lövik saját magukat... :D
"egy páncélozott jármű áthajtott egy személyautón és az volt mondva hogy orosz volt. közben meg ukrán volt "
A aaa, az bizony orosz volt.
na innen látszik hogy el se olvastad a cikket, hanem csak a saját véleményed fújod minden kérdésnél. pedig ott videók vannak ott bizonyítékként.
"na innen látszik hogy el se olvastad a cikket"
Nem is szükséges, mert láttam az eredeti videókat, fent vannak a youtubeon te is meg tudod őket nézni. Mit ír a cikk:
" Az is látszik rajta, hogy egy 9K35 Sztrela-10 légvédelmi jármű az „elkövető”, melyen nincs semmilyen jelzés (pl. Z vagy V), ami orosz járműveken látható."
Ezzel szemben a nem okosan megvágott videókon mi látszik? Hogy az a páncélos az ukránok elől menekül akik lövik, mint a bolond. Erről az esetről 3 kőlönböző helyről, három szögből készült videó amik ma is elérhetők az interneten, számodra is. Viszont a cikkben szereplő vágott verziót véletlenül törölték profillal együtt. Nem furcsa?
Ugyanaz a módszer, mint amit a megafon is nyomatott MZPnél, kiragadnak pár másodpercet és beállítják a megtestesült sátánként. Ti meg zabáljátok két pofára, ahelyett hogy megnéztétek a nem vágatlan felvételt. Bekajáltok minden szemetet, amit lehoz ez nevesincs hírportál... :D
lovagolhatsz ezen, de a nevenincs hírportálon van az ami a portfolion, csak utóbbin a cikk csak előfizetőknek érhető el.
a videóra rákerestem, nem látszik rajta se v se z.
de a videóban azt se látni hogy lőnék, hanem nagy sebességgel veszi be a kanyart és elveszti az irányítást.
https://www.youtube.com/watch?v=-xcfJY6QwnY
de ha van hosszabb videód amin látni vagy hallani hogy lövik, linkeld.
de a válaszomnak a lényege az amit a cikk is ír: "Példátlan információs háború zajlik Ukrajna körül – Elképesztő mennyiségű hazugság ömlik a világra"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!