Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi az oka, hogy az iszlámban...

Mi az oka, hogy az iszlámban sokkal több a fanatikus ember, aki vallási alapon képes háborúzni, mint a többi vallásban?

Figyelt kérdés
Miért alakult ez így? A vallás tehet róla, vagy más körülmények?

2023. okt. 24. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
90%
Mivel nem bizonyítékokat soroltál, hanem olyan sületlenségeket, amiknek kapásból semmi értelme, ha tisztában van valaki a szír háború eseményeivel. Mondjuk olyan alapvető tényekkel hogy mit keresett ott az Iszlám állam és az USA, és mik történtek. Amiket mind megtalálsz részletesen bemutatva a linkelt cikkben. És ha abban nem is bíznál, természetesen a bőséges forrásanyag linkjét is mind megtalálod a cikk alján.
2023. okt. 24. 16:00
 32/73 anonim ***** válasza:
17%
Te itt annyit tettél hogy visszaböfögted a hivatalos mesét amit értelmes ember rég nem vesz be. Arra persze nem adtál magyarázatot hogy egy ismert amerikai szenátor mit keres az ISIS terrorista vezér és további terroristák társaságában jókat beszélgetve és nevetgélve. És persze arra sem hogy az ISIS és Izrael miért nem támadták egymást, meg hogy a zsidók már az 1930-as években is terrorszervezeteket hoztak létre és robbantgattak muszlimokat, keresztényeket.
2023. okt. 24. 16:09
 33/73 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megint: És ha abban nem is bíznál, természetesen a bőséges forrásanyag linkjét is mind megtalálod a cikk alján.

A másik felére pedig már a 25. kommentben válaszoltam.

2023. okt. 24. 16:11
 34/73 anonim ***** válasza:
0%

"A másik felére pedig már a 25. kommentben válaszoltam."

Te tényleg annyira hülye vagy hogy azt hiszed amit írtál az egy reális komoly válasz? :)

2023. okt. 24. 16:16
 35/73 anonim ***** válasza:
100%

Ja, zsidó extremisták pedig valójában az '50-es években működtek pár évig, és a célpontjaik rendszerint izraeliták voltak, hisz a támadásaik pl a szekularizáció miatt történtek. Tessék:

[link]

2023. okt. 24. 16:17
 36/73 anonim ***** válasza:
100%

"amit írtál az egy reális komoly válasz"

Igen. Te el sem tudtál képzelni semmi mást, mint amit a propagandaoldalon olvastál, ezért feltetted nekem a kérdést, hogy mi más oka lehetett hogy ez a két ember valaha is találkozott. Én pedig adtam rá egy teljesen reális eshetőséget, ami teljesen egybevág az elmúlt 10 év eseményeivel is.

2023. okt. 24. 16:19
 37/73 anonim ***** válasza:
55%

Mi a tényállás? Az ide írogató orosz-fanok,fidesz-fanok Palesztinát támogatják?

Csak szólok a fidesz Izrael mellé állt. Oroszország Palesztina mellé.

Jelentést kérek!

LELÉPNI!

2023. okt. 24. 17:53
 38/73 anonim ***** válasza:
100%
Vegyes a felhozatal. A többség persze Ukrajnát illetve Izraelt támogatja, de a másik három kombináció is előfordul.
2023. okt. 24. 17:56
 39/73 Jeffrey Spender ***** válasza:
25%

Én orosz és zsidóság párti vagyok :D

Hogy rakjátok ezt össze ? :D

2023. okt. 24. 19:16
 40/73 anonim ***** válasza:
85%

"Hát ez pont a leggazdagabb Szaúd-Arábiáról nem mondható el."

Miért is nem? Szaúd-Arábia is jóval liberálisabb lett magához képest, mint ezelőtt 20 évvel. Az, hogy ez a folyamat van, ahol totyogva, máshol pedig sprintelve halad, magát a tendenciát nem cáfolja. Amúgy sem meglepő, hogy az Iszlám vallás egyik, ha nem a főközpontjának számító országban lassabb ez a folyamat.

2023. okt. 24. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!