Mi az oka, hogy az iszlámban sokkal több a fanatikus ember, aki vallási alapon képes háborúzni, mint a többi vallásban?
Akkor megint: És ha abban nem is bíznál, természetesen a bőséges forrásanyag linkjét is mind megtalálod a cikk alján.
A másik felére pedig már a 25. kommentben válaszoltam.
"A másik felére pedig már a 25. kommentben válaszoltam."
Te tényleg annyira hülye vagy hogy azt hiszed amit írtál az egy reális komoly válasz? :)
Ja, zsidó extremisták pedig valójában az '50-es években működtek pár évig, és a célpontjaik rendszerint izraeliták voltak, hisz a támadásaik pl a szekularizáció miatt történtek. Tessék:
"amit írtál az egy reális komoly válasz"
Igen. Te el sem tudtál képzelni semmi mást, mint amit a propagandaoldalon olvastál, ezért feltetted nekem a kérdést, hogy mi más oka lehetett hogy ez a két ember valaha is találkozott. Én pedig adtam rá egy teljesen reális eshetőséget, ami teljesen egybevág az elmúlt 10 év eseményeivel is.
Mi a tényállás? Az ide írogató orosz-fanok,fidesz-fanok Palesztinát támogatják?
Csak szólok a fidesz Izrael mellé állt. Oroszország Palesztina mellé.
Jelentést kérek!
LELÉPNI!
Én orosz és zsidóság párti vagyok :D
Hogy rakjátok ezt össze ? :D
"Hát ez pont a leggazdagabb Szaúd-Arábiáról nem mondható el."
Miért is nem? Szaúd-Arábia is jóval liberálisabb lett magához képest, mint ezelőtt 20 évvel. Az, hogy ez a folyamat van, ahol totyogva, máshol pedig sprintelve halad, magát a tendenciát nem cáfolja. Amúgy sem meglepő, hogy az Iszlám vallás egyik, ha nem a főközpontjának számító országban lassabb ez a folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!