Az ezredforduló óta majdnem eltelt egy negyed évszázad. Javult valamit az emberiség helyzete az ezelőtti 23 évben ?
Nem olyan mértékben, mint a XX. század második felében. Sőt, a növekedés fenntarthatatlansága is nyilvánvalóvá vált.
Amire előrelépés nyilvánvalóan, a számítógépek, okostelefonok és internet biztosította lehetőségek!
#7 Ha te nem tudod kihasználni, hogy a világ összes tudása a zsebedben van, az a te bajod! Egy szóval se mondtam, hogy Tiktokon kell nézegetni az agyrohasztó hülyeségeket. Én például rengeteg szaktudást szereztem internetről teljesen ingyen.
Amúgy ha a "hülyetelefont" nem ismerő Laci bácsi megveszi az újságosnál a Blikket, a Kati néni meg a szappanoperát nézi a TV-ban, az mitől jobb? Ahogy elnézem a Laci bácsikat és Kati néniket a buszon, nem a hatalmas műveltség és másik iránti empátia szokott lenni a benyomásom. De persze lehet én lakom rossz környéken, és máshol könyvtárba járnak a Laci bácsik kocsma helyett, a Kati nénik meg nem utálnak mindent, ami él, mozog, és fiatalabb vagy boldogabb náluk.
"Ha te nem tudod kihasználni, hogy a világ összes tudása a zsebedben van" - Elképzelem, ahogy ülsz a buszon és a mobilodat nyomkodva "gyűjtöd magadba a világ összes tudását"...
"Egy szóval se mondtam, hogy Tiktokon kell nézegetni az agyrohasztó hülyeségeket. Én például rengeteg szaktudást szereztem internetről teljesen ingyen." - Én meg például egy szóval sem kritizáltam az internetet, a tiktokkot meg eddig csak te hoztad fel.
"Laci bácsi megveszi az újságosnál a Blikket, a Kati néni meg a szappanoperát nézi a TV-ban, az mitől jobb?" - Újabb szalmabábérv, egy szóval sem említettem ezeket.
"Ahogy elnézem a Laci bácsikat és Kati néniket a buszon, nem a hatalmas műveltség és másik iránti empátia szokott lenni a benyomásom." - Mi köze az empátiának a "világ összes tudásához", amit a hülyetelefonodról összeszedsz?
Elsősorban az mRNS-technológia és a hülyetelefonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!