Morális szempontból oké, hogy a gazdagabb országok csábítják a képzett munkaerõt magukhoz?
Beszélgettem nemrég pl. indiai fiatal orvossal. Indiában diplomázott, szinte ingyen, nem volt különös tandíj. Vagyis az állam állta.
Most Németország is ezerrel csábítja az eü-be a hiányzó munkaerõt.
Most ott él, dolgozik ez az indiai orvos.
De a skandináv államok is ha jól tudom, nem igazán foglalkoznak orvosképzéssel. Az állam nem fizeti.
De elszipkázzák a szegényebb országokból az orvosokat.
Tehát ez esetben India elvesztett egy orvost, noha õk fizették a képzését.
Németország meg „élvezi“ a munkáját. Csak úgy. Mert õk többet tudnak fizetni.
Ez teljesen oké így szerintetek?
"Az nem a nyugati országok hibája, ha máshol nem fizetik meg az orvosokat vagy egyéb szakembereket!"
Hanem kié? Nem az imádott nyugatod lopta ki ezeknek az országoknak a szemét és lopja ma is?
Egyszerű jobb az Élet kint.
Azt még ne feledjük el hogy a 27%Afa is szinte világbajnok de ez bajnok az biztos.
Egyszerű kevesebbet kell dolgozni én szakács vagyok minőségi hozzá valokkal dolgozunk modern konyha nincsenek agyondolgoztatva az emberek.
Minőségi szabad idő eltöltése.
Havi fizetés bruttóban 5 számjegyű.
És nem adnám el az anyámat de ha lehet jobb munkával többet keresni akkor mért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!