Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most akkor Kelet vagy Nyugat...

Most akkor Kelet vagy Nyugat a jobb?

Figyelt kérdés

Nyugat szabados, Kelet hagyományos értékek őrzője? Nyugat vadliberális, Kelet konzervatív? Nyugat demokratikus, Kelet diktatórikus? Nyugat multikulti, Kelet keresztény-nemzeti?

Vagy akkor most hogy vannak ezek? Nekünk valamelyik mellé kell állnunk, oda tartoznunk? Vagy legyünk jóban ezzel is, azzal is?

2023. aug. 30. 21:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
19%
Természetesen kelet.
2023. aug. 30. 21:04
 2/16 anonim ***** válasza:
71%

Egyszerű a kérdés.

Lenne sok pénzed hova menekülni ki.

Az USA-ba vagy Kína?

2023. aug. 30. 21:04
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Valójában, mindkettőből kiválogathatnánk a nekünk tetszőt.

Például Japán kelet, de hagyományos értékek őrzője is egyben.Nincs multikultis őrület sem.

2023. aug. 30. 21:07
 4/16 anonim ***** válasza:
28%

2.

Miért? Csak Kína kelet te korlátolt?!

Egyszerű a kérdés.

Ha nem lenne sok pénzed hova menekülni ki.

Az USA-ba vagy délkelet ázsiába?

2023. aug. 30. 21:09
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

"Az USA-ba vagy Kína?"

Kína nem olyan élhetetlen, mint sokan gondolják.

Én voltam ott kiküldetésen.2 hónapot éltem ott.(Magyarországon levő kínai autóipari beszállítónál dolgoztam, minőségbiztosítási mérnökként)

Sok a furcsaság egy európai ember számára.Gasztronómia, adórendszer,jogszabályok.De, alapvetően már egy fogyasztói társadalom, rengeteg jó márkás üzlet található ott, nem beszélve az autókról.

Nem egy Észak-Korea.

Én nem vettem észre,hogy egy diktatúrában éltem 2 hónapig.

2023. aug. 30. 21:13
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

“Kelet keresztény-nemzeti”

😀🤣🤣🤣 Főleg a sok komcsi nemzet arrafele…

Keleten egy országba mennék, az Izrael, az nyugati berendezkedésű, jól érzed magad (márha a muszlimok nem szórakoznak) , demokrácia van …

2023. aug. 30. 21:16
 7/16 anonim ***** válasza:
6%
Kizsákmányoló kapitalista az összes. A nyugat képmutatóbb, a nemnyugatnak nem voltak olyan kedvező geopolitaki, történelmi lehetőségeik.
2023. aug. 30. 21:27
 8/16 árokpart ***** válasza:
60%
Természesen a nyugat.
2023. aug. 30. 21:57
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg csak annyit kell megkérdezni, hogy ha kellene, hova költöznél, hova járatnád a gyerekedet iskolába stb. Én nyugatra. Biztos vannak, akik keletre. Ő dolguk.
2023. aug. 30. 22:09
 10/16 anonim ***** válasza:
28%
A szabados liberalizmus hosszú távon tönkremegy, mert tehetetlen a bevándorlással, bűnözéssel, gettósodással szemben.
2023. aug. 31. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!