Valóban ennyire hatástalanok lennének a szankciók?
Ma reggel felkeltem, és ez fogadott főcímbe:
A szankciók nem működnek: alig van olyan áru, amelyhez Oroszország ne jutna hozzá!
Én is olvastam róla, hogy a nyugati cégek rögtön visszatértek, vagy voltak olyan boltok, ahol csak a cégtáblát cserélték le.
De nem gondoltam volna, hogy konkrétan sok esetben még olcsóbbak is a termékek mint korábban.
A termékeket ott vásárolják fel a közvetítő cégek, ahol a legalacsonyabb áron lehet kapni - a már említett iPhone-okat például Thaiföldön. Végül az a paradox helyzet alakul ki, hogy ugyanúgy elérhetőek Oroszországban a boltok polcain a legújabb iPhone vagy Samsung készülékek. Ráadásul a szürkeimportnak köszönhetően olcsóbbak, mint számos európai országban.
Nagyon úgy érzem a legnagyobb vesztes Európa lesz a szankcióknak!
Most még minden szuper, de tudjuk hogy ennek hosszabb távon fogjuk megérezni a negatív hatásait!
"március óta lehet megoldották, kb fél éves a hír."
Igen, megoldották... az indiaiak. Inkább Izraeltől és Franciaországtól vásárolnak. :D :D
Miután a szutyok Szuhojok és a MiG-ek leszerepeltek a ruszkik légierejében, érthető, hogy senki sem kapkod utánuk. A Rafale pont jó lesz az indiai haderő számára.
Már csak azért is mert azt le tudják gyártani.
22-es, elolvastam a cikket.
Röviden: kavics került az oroszok cipőjébe😃.
Majd kirázzák.
"Röviden: kavics került az oroszok cipőjébe😃.
Majd kirázzák.
Inkább: levágták a fekete lovag mindkét karját meg egyik lábát, de azt hiszi, még győzhet.
22#
Hú de mosdatják a Szerecsennt!Mindjárt meg is sajnálom az oroszokat hogy nem 70 milliárdot keresnek hanem csak 52 őt!!
Na ezért van az,hogy jósokan dörzsölgetik a kezeiket arra várva hogy tönkremennek.Eközben meg 1800 forint egy kiló paprika,a benzin 600 felett,a gázátalány 200 ezer.
De nem is baj, jön a jó cseppfolyós 2 szer annyiért,amit a szankciókázó idiöták mégis az oroszoktól vesznek meg,csak éppen Indián keresztül.Végülis nekik is jó üzlet ,hogy ekkora sötétség van!
Ha már ilyen szuperül müködik a szankció,remélem Kínát is szankcionálják majd, hogy jól tönkremenjen...
:DD
#12; 22
Köszönöm a cikket.
Ebből az látszódik, hogy Oroszországra ugyan volt hatása a szankciónak, viszont nem látszódik hogy a gazdaságába komolyt kárt okozott volna. Kerestek menekülőutat, és az látszódik hogy az orosz gazdaság ugyan köhögött egyet, de köszöni szépen jól van.
IMF: Recesszió helyett még bővül is az orosz gazdaság idén!
Ennek tükrében továbbra is ez lenne a kérdésem:
Valóban ennyire hatástalanok lennének a szankciók?
"Eközben meg 1800 forint egy kiló paprika,a benzin 600 felett,a gázátalány 200 ezer."
Arról nem a szankciók tehetnek, hogy közmunkásként nem tudod kifizetni a kormányod által felsrófolt árakat.
A gáz ára zuhanórepülésben, se te csak fizesd a 200.000 forintos átalányodat a rabló kormányodnak, amelyik a túlárazott gázával kiveszi a zsebedből a pénzedet. Aztán vonyíts, hogy a csúnyagonosz szangcijók a hibásak 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!