Az elit miért nem tesz semmit az invazív rasszok terjesése ellen?
Kérdező, mit értesz az alatt, hogy igaza van?
Az az érzésem, hogy konkrét valamit szeretnél kérdezni, de anélkül, hogy kimondanád. Könnyebben jutnánk egyről a kettőre, ha konkrétan leírnád, mi a kérdésed.
#22 az "igaza" van az adott válasszal kapcsolatban értem.
Az állítás szerint mindenki azt az állapotot tartja a legjobbnak, amiben ő élt vagy nőtt fel, aztán jönnek az "ezek a mai fiatalok, bezzeg régen".
A társadalmi pozitív változások és a technikai fejlődés leír egy ívet, és mondhatjuk talan hogy az élet a földön egyre jobb. De azért vannak olyan dolgok is amik negatív iranyba hatnak, ilyen pl a túlnépesedés, a környezetszennyezés, az egyre nagyobb szabályozottság a szabadság rovására. Szóval van egy elméletem arról hogy lesz egy olyan pont amikortól az élet egyre rosszabb lesz. A kérdés az hogy mikor jön el ez a pont, kinek az életében, tehát melyik generácio lesz az amelyik ha azt mondja hogy régen minden jobb volt, akkor neki lesz igaza.
Alapvetően a többletmunkaerő (a helyinél olcsóbb és bőségesebb munkaerő) biztosításának vágy la vezérli az eliteket a befogadásra.
Így van ez jelenleg is, amikor jelentős számú EU-n kívüli munkavállalót toboroz a kormány és gazdasági elitje.
Hasonló okból népesült be Dél-Erdély is anno románokkal.
#26 nyilván mindenkit csak az zavar ami őt is érinti. Márpedig én nem Nyugat-Európában élek.
Ha nyugat-európai lennék, valószínűleg zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!