Minek köszönhető az, hogy nyugaton aláírták az Isztambuli egyezményt, aztán mégis egekben a nemi erőszak, párkapcsolati gyilkosság?
10.
Persze-persze.
Nyilván a teljesen máshogy vezetett statisztika tehet róla 😂😂😂
Gondolom a rendszeres lövöldözések, robbantások is a másfajta statisztikai módszer van. 😁
ma 12:58
Megnézném, de sajnos nem találkoztam még ilyen kimutatással az általam követett szociológiai oldalakon. De megköszönném, ha be tudnád linkelni az elemzést, sokat okulhatnánk belőle.
"Megnézném, de sajnos nem találkoztam még ilyen kimutatással az általam követett "
Figy, már az első hozzászólásod is baromi szánalmas volt, ez meg már tényleg az alja.
Nyugodtan fáradj tovább, senki nem kíváncsi arra, hogy te mit láttál vagy sem. Ennyi.
Annak köszönhető, hogy ahogy már írták:
Egy nagy rakás *** az egész, egy vicc, de nem is ez a lényeg, hanem lehet orbánozni, mert "nem írta alá".
"Megnézném"
Én meg azt nézném meg, hogy mennyivel jobb a statisztika abban az országban, ahol van IE, mint mondjuk ahol nincs, pl Magyarország.
Tudsz erről valamit linkelni?
Mert látom én is, hogy nagyon okos vagy.
"sajnos nem találkoztam még "
Na akkor nézz fel fiam a Numbeo oldalára aztán nézz utána, hogy mi folyik Svédországban. Mindezt úgy, hogy a svédek elsőként írták alá a szaros egyezményed, amire annyira véred magad.
“ Gondolom a rendszeres lövöldözések, robbantások is a másfajta statisztikai módszer van.”
Ahha, vannak ám lövöldözések meg robbantások, a jobber álhírekben.
"Ahha, vannak ám lövöldözések meg robbantások, a jobber álhírekben."
Mivel a liberális média cenzúrázza."Az idegen szép az idegen jó" elven.
De, a forrás mindig külföldi hivatkozású.
ma 13:28
Tehát nem tudod alátámasztani az állításodat? De hát akkor honnan jött?
"Ahha, vannak ám lövöldözések meg robbantások, a jobber álhírekben."
"Hivatalos adatok szerint idén májusig 144 lövöldözés volt Svédországban, amelyek közül 52 történt a főváros térségében. Tavaly összesen 391 lövöldözéshez riasztották a rendőrséget, ezek közül 62 volt halálos kimenetelű, míg az előző évben 346 eset történt összesen."
Szar ügy, amikor szembejön a valóság.
"Tehát nem tudod alátámasztani az állításodat?"
Alátámasztottam, ott van a Numbeo oldalán feketén-fehéren, hogy Svédországban rengeteg a nemi erőszak, de semmivel nincs jobb helyzetben Anglia, Franciaország stb, mint Magyarország:)
Ismét szembejön a valóság.
"Tehát nem tudod alátámasztani az állításodat"
Te alátámasztottad?
Mert úgy látom, hogy csak a duma van meg a lapítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!