Nemfontos12 kérdése:
Tegnap kaptam üzenetet egy ik ex haveromtól amiben megfenyegetett hogy meg akar ölni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azért írta mert a csaja szakitott én miattam vele,elegge bolond gyerek es attol felek hogy meg is fogja tenni, szerintetek elmenjek a rendőrségre? A gyerek mar 21 éves en pedig 17,csak normalis valaszokat kerek2016. nov. 13. 00:11
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan csinálj belőle rendőrségi ügyet, ez egyáltalán nem a vicckategória.
2/5 anonim válasza:
Igen.Ezért már fel lehet jelenteni.
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen legyen nyoma a dolognak, főleg ha bizonyítani is tudod az üzenetet. Érdemes őt is tájékoztatni erről.
Egy hasonló ügyben elmondták a fenyegetőnek, hogy most neki a legnagyobb érdeke, hogy a megfenyegetett személynek egy haja szála se görbüljön, mert első körben őt fogják gyanusítani, ha bármi is történik.
Sajnos többet nem tudsz tenni.
5/5 anonim válasza:
Mindenképpen tegyél feljelentést.
Ez súlyos fenyegetés.
Mentsd el az üzenetet úgy, hogy látszik ki küldte és menj be vele a rendőrségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!