Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Észtek, lettek, litvánok,...

Észtek, lettek, litvánok, lengyelek mitől ennyire ukránpártiak?

Figyelt kérdés

Szinte mindenhol kint van náluk az ukrán zászló a sajátjuk mellett.

Miközben mi magyarok többsége inkább az oroszokat élteti, és a nyugati fegyverszállításokat okolják. A magyarok többsége szerint az ukránok megérdemlik a háborút. A balti országok lakói alig pár százaléka van ezen az állásponton.

2023. júl. 12. 14:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert félnek az oroszoktól, nagy nehezen a függetelenek lettek nem akarják hogy ez változzon, ennyi.
2023. júl. 12. 14:23
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem azt mondom hogy ukránpártiak inkább azt hogy nagyon tartanak az oroszoktól.
2023. júl. 12. 14:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén azt mondom, nem ukrán-pártiak hanem oroszellenesek. Például a lengyelekkel amit műveltek Sztálin idején, illetve a balti államok sem azért voltak Szovjetunió része mert annyira akartak.
2023. júl. 12. 14:30
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Inkább csak nem olyan rövid az emlékezetük, mint a moszkovita magyar aranyhalaknak.
2023. júl. 12. 14:33
 5/17 Jeffrey Spender ***** válasza:
11%
A lengyelek azok a németeket is ugyanúgy utálják, mint az oroszokat.
2023. júl. 12. 14:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"Miközben mi magyarok többsége inkább az oroszokat élteti, és a nyugati fegyverszállításokat okolják."

Ez szerintem nem igaz.

"A magyarok többsége szerint az ukránok megérdemlik a háborút."

Ez meg még annyira sem.

2023. júl. 12. 14:43
 7/17 A kérdező kommentje:
Facebook hozzászólások nem állnak másból csak ukrán gyűlöletből áll és Putyin imádatból.
2023. júl. 12. 16:44
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

A fészre fizetett bérkommentelők írnak ki oroszpàrti kommenteket.

Ez rendesen 8 órában egy fizetett szakma, amit a fidesz fizet a Magyar adófizetők pénzéből.

2023. júl. 12. 16:50
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#7: Ebből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, nem reprezentatív. Általában azok írnak, akik indulatosabbak és elfogultabbak, a többség nem fejti ki a véleményét a komment szekcióban. Sokszor ugyanazok az emberek írnak, ezt már úgy is észrevettem, hogy nem kifejezetten követem a hozzászólásokat.
2023. júl. 12. 16:57
 10/17 anonim ***** válasza:
49%
Tudod, ahogy a fidesz szavazók szokták mondani; a kisebbik rosszat választották!
2023. júl. 12. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!