Ukránpártiak, mit szóltok ahhoz, hogy Zelenszkij még a VB-döntőt is tönkre akarta tenni?
Figyelt kérdés
Aki nem volt felmentve tesiből, az tudja, hogy a foci a kultúra alapvető része, szent. Zelenszkijt ez sem zavarta, a döntő előtt azt akarta, hogy leadják a beszédét. Úgy látszik, a világon semmi sem szent a soviniszta rezsimnek. A VB-döntő egyébként minden idők legjobbja lett, a FIFA pedig nemet mondott a zongorista-államférfinek.2022. dec. 19. 16:22
1/25 anonim válasza:
Az tette tönkre a VB döntőt, hogy Mbappé gólkirály lett, pedig én Messire fogadtam. Az a bolond takony igazán leülhetett volna a fenekére 3-2-nél, de nem az utolsó szónak muszáj volt Mbappénak lenni, a párizsi hisztigépnek. Legalább nem lettek világbajnokok, feldúghatja magának a gólkirályi címet.
2/25 anonim válasza:
A kultúra része a véráldozat is, ami szintén része lett az eseményeknek az építkezések által. A legjobb vb volt, ügyelt az ősi emberáldozó hagyományokra is. Volt itt kereszténység, iszlám és ősi pogány rituális emberáldozat is.
Go sports!
3/25 anonim válasza:
A Fifának Zelenszkij nem elég korrupt.
4/25 anonim válasza:
Hulladék egy cég a FIFA. Tapsikolj Kérdező a 48 csapatos VB-hez is. Közben meg minden játékos kimerül.
5/25 anonim válasza:
Nincs olyan hogy Ukrán párti. Olyan van aki elítéli azt amit az oroszok művelnek Ukrajnába.
7/25 anonim válasza:
Ügyes vagy kérdező, jár a szovjetunió hőse kitüntetés.
8/25 anonim válasza:
Se térdelés se karszalag se zelenszkij. Így a helyes. Aki politizálni akar menjen politikai gyűlésre.
9/25 anonim válasza:
@16:45
Akkor Orbánt miért nem baszták ki onnan?
10/25 anonim válasza:
Pedig én azért néztem mostanában meccseket mert olyan jól mutatott a fiúk feneke térdelve meg az izmos válluk azzal a csini szirárvány szalagocskával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!