Náci szimpatizánsként inkább az ukrán vagy az orosz oldalt támogatod a háborúban?
Figyelt kérdés
A kérdést az a tüntető ihlette, aki a 23-i Mi Hazánk ünnepségen Szálasi Ferences pólóban a “nácitlanítás” jelszóval támadó orosz felet támogatta nagy határozottsággal.2022. nov. 3. 04:18
A kérdező szavazást indított:
Náci-szimpatizánsként én is oroszpárti vagyok a háborúban
Náci-szimpatizánsként az ukránokat támogatom
Nem vagyok náci-szimpatizáns
43 szavazat
1/23 anonim válasza:
Valójában két testvér gyilkolja egymást, káin és ábel. Ha ezt nem létjátok, és oldalt választasz semmit sem tudsz, az original ősi nácizmusról. Nem nem arról szól, hogy kigyúrt, kopasz vagy, ők csak eszközök, mert erősek, de ostobák, és könnyű sz orruknál fogva vezetni. Tisztelt a kivételnek.
3/23 anonim válasza:
Mi az hogy náci szimpatizánsként?
4/23 anonim válasza:
Náci miért lenne orosz ?
Vlagyimir elején elmondta adok én ennek az náci-bandának !
5/23 anonim válasza:
Nem vagyok náci színpadizáns. A magyarokon kívül senkit nem támogatok.
6/23 anonim válasza:
Nem vagyok én sem náci szimpatizáns... éppen ezért az oroszokat támogatom.
7/23 anonim válasza:
Mivel nem vagyok Náci szimpatizáns, így nyilván az oroszokat!
Ha náci szimpatizáns volnék akkor értelemszerűen a ukránokat támogatnám, de szerencsére én nem vagyok ilyen elmeháborodott.
8/23 anonim válasza:
Kérdező! Egyrészt az hogy provokatív a kérdésed egy dolog,de még ostoba is vagy, a nácítlanító nem lehet náci!
9/23 anonim válasza:
#4 A kérdező keveri a szezont a fazonnal!..
Teljesen nyilvánvaló hogy az a "náci szimpatizáns" aki a náci kisebbség gyűlölő Ukránokat támogatja.
Minden épeszű ember az Oroszokat támogatja!
10/23 MDaniel98 válasza:
Ha náci lennék? Egyrészt valószínűleg utálnám mindkét népet, hiszen semmirekellő szlávok, másrészt az erősebb kutya elvét érvényesítve, inkább az oroszoknak drukkolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!