Miért kéne megállni Munkácsnál vagy a magyar–ukrán határnál? - mondják az orosz közszolgálati TV-ben. Ennyire barátságosak Magyarországgal a putyinista oroszok? Mi vagyunk nekik a baráti állam?
Ezt a tudatos provokációt az orosz állami tévében miért nem utasítja vissza a magyar külügy, Szíjjártó vezetésével?
"Oroszországot csak akkor értheted meg, ha előtte megérted azt, hogy ott már MINDENKI elitta az agyát."
Annyira még mindig nem állnak rosszul mint Németország. Azok alkeszabbak.
Szerintem kicsit túlgondolják sokan ezt a műsortort. Nem nem arra gondolok mint előttem, hogy "rettegek a libsik". Arra gondolok, hogy egy Bayer show-ot sem veszünk komolyan, mert tudjuk, hogy Bayer csak egy fideszes idióta.
Ugyan ezt gondolom erről a műsorról is, csak trollok.
Ilyesmi véleményen vagyok mint a 8-as, ott is vannak ilyenek.
Múltkor meg arról beszéltek az állami tévéjükben hogy fogjuk visszakapni Kárpátalját, amit még Medvegyev is ki twitterelt. Szélsőséges propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!