A magyar és európai társadalom egy része miért ukránpárti?
Ukrajna politikusai érdekesen viselkednek, rendszeresen beszólnak másoknak, államilag támogatják a sovinizmust, nyíltan támogatják az oroszokkal szembeni gaztetteket. A civilizációjuk más szinten van, mint akár az orosz.
Nem lehet tudni, mikor mondanak igazat, általában össze-vissza hazudoznak.
Logikailag nem állja meg a helyét az az állítás, hogy az oroszok kezdték a konfliktust, hiszen az ukránok kezdték el nagyon régóta. Kizsaroltak full orosz területeket 91-ben, majd csatlakozni akartak a NATO-hoz nemzetközi megállapodásokat megszegve, 2014-től, majd 22-től pedig új szintre emelték az orosz kisebbség elnyomását az általuk bekebelezett területeken. Még neonáci katonai szervezeteket is támogatnak.
A szovjetunió kezdte a konfliktust, egyértelműen a szovjetunió az agresszor.
Azért támogatja egy része mert szabadságpárti, és nem akarja újra a szovjet megszállást, a civilizáció elpusztítását.
Mert eleve volt egy ruszofóbia, oroszellenesség és Ukrajna a megtámadott fél, Oroszország indított inváziót a szomszédos ország ellen.
Az előzményeket, orosz kifogásokat, indokokat pedig nem veszik figyelembe.
"Kizsaroltak full orosz területeket 91-ben"
Ezt fejtsd ki és dobj rá hivatkozási linket, mert sose hallottam róla. Pedig 1991-ben érettségiztem és akkoriban figyeltem a híreket.
Magyarországon csak a fiatal tapasztalatlan már már lipsi pávák támogatják az ukrikat.
Az értelmes többség sem az ukrikat, sem pedig a ruszkikat nem támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!