Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Rendben van ez, hogy egy...

Rendben van ez, hogy egy FÉRFI nyerte a Miss Hollandia szépségkirályNŐ választást?

Figyelt kérdés

[link]

Csak azért, mert úgy érzem, lassan tényleg elég ma már valamilyen politikailag megtolt kisebbséghez tartoznod, lazán elviszed a főnyereményt, még ha ez a józan észnek is teljesen ellentmond. Lásd:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=et96g0gXwb0

2023. júl. 10. 10:47
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
24%
Úgy látszik, az emberiség megérett a pusztulásra... mármint a balliberális oldal.
2023. júl. 10. 14:04
 22/51 anonim ***** válasza:
71%

1) Ahogy a vicc mondja, a férfiak ebben is jobbak :D

2) 22-essel egyetértve, a hírben a szépségverseny megrendezése a nagyobb gond, nem az, hogy nem a legszebb nyert.

3) De jellemző, hogy a szélsőjobb ebben is csak azon sír, hogy egy transznemű nő nyert.

2023. júl. 10. 14:07
 23/51 anonim ***** válasza:
58%
Azért kíváncsi lennék, hogy hány, itt hőzöngő "jobboldali" szokta nyomon követni a szépségversenyeket. Most bedobtak nekik egy ilyet, így egyből a szépségkirálynők jogvédői lettek.
2023. júl. 10. 14:10
 24/51 A kérdező kommentje:

#25 megint a "ha nem tetszik, ne nézz oda" érvelésnél tartunk?

Nekem sem kell akkor 4 évente odanézni, nem kötelező felháborodni azon, hogy ki nyeri a választást.

2023. júl. 10. 14:15
 25/51 anonim ***** válasza:
66%

#26: Te nem odanézel, hanem eléd tolnak valamit, amire ráharapsz. Pontosan úgy reagálsz, ahogy szeretnék, hogy reagálj. Egy manipulálható bábu vagy.

A választások eredményén nem szoktam felháborodni.

2023. júl. 10. 14:27
 26/51 A kérdező kommentje:

"Te nem odanézel, hanem eléd tolnak valamit, amire ráharapsz"

Ha elém tolják, akkor talán jogos a felháborodásom azon, hogy ilyen hulladékot miért tolnak elém.

Ha kihoznak neked egy adag kakát az étteremben, te se háborodj fel azon, hogy étel címén ezt kaptad, jó?

Páratlanul okos logikád van.

2023. júl. 10. 14:34
 27/51 anonim ***** válasza:
60%

#28: Ha elmész egy ilyen szépségversenyre és emiatt csalódott vagy, akkor igen, lehet jogos a kritikád. De te nem mentél és nem is fogsz ilyesmikre menni, hanem eléd toltak valamit, amivel az egyetlen céljuk az volt, hogy felháborodj. Te pedig tökéletesen teljesítetted ezt.

Az éttermes hasonlat elég rossz, hisz az egy szolgáltatás, amiért fizetek ha igénybe akarom venni, nem pedig egy cikket olvasok el róla, ahol állítólag kakát árulnak. Egyébként előfordult már, hogy elégedetlen voltam az éttermi kínálattal, ezt úgy oldottam meg, hogy oda nem mentem többet. De nem itt gyakorin kerestem emiatt önigazolást.

2023. júl. 10. 14:41
 28/51 A kérdező kommentje:

#29 nem kell elmennem a szépségversenyre, ezért létezik olyan találmány, hogy televízió. A televízióért pedig vagy ilyen vagy olyan formában fizetsz, ha a pénzeddel nem, akkor azzal, hogy reklámokkal mossák az agyad. Tehát joggal várhatom el, hogy ha NŐI szépségversenyt akarok látni, akkor ne férfi szépségversenyt kapjak, aki még ráadásul ronda is mint a bűn.

De ez többről szól annál, mint hogy az én személyes preferenciám mi. Ez a jelen szépségideál lerombolása, egy beteg politikai ideológia előretörése, amit csak hozzád hasonló, idomított birkák nem képesek meglátni.

2023. júl. 10. 14:56
 29/51 anonim ***** válasza:
26%

"Ha ő volt a zsűri számára a legszebb nő, akkor, ez van."

De ez nem nő, ezért el sem indulhatott volna.

2023. júl. 10. 15:10
 30/51 anonim ***** válasza:
62%

#30: Nem tudom, hogy mit szoktál a tv-ben nézni, de kétlem, hogy szépségversenyeket, ahogy azt is kétlem, hogy ezt a tv-ben láttad volna. De ha nem tetszik amit a TV-ben adnak, akkor dönthetsz úgy, hogy nem fizetsz elő rá. Engem sem kötnek le a különféle műsorok, ezért nem nézek tv-t, de emiatt nem a világra haragszom, hanem keresek helyette olyasmit, ami leköt.

"Ez a jelen szépségideál lerombolása, egy beteg politikai ideológia előretörése, amit csak hozzád hasonló, idomított birkák nem képesek meglátni."

Nem én vagyok az, akiből ilyen könnyen érzelmi reakciókat váltanak ki. Te azt tartasz szépnek vagy csúnyának, akit akarsz, senki nem fogja ezt megszabni neked. Ahogy társadalmilag is szépnek fogják tekinteni a szép nőket.

2023. júl. 10. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!