Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mekkora a jelentősége, hogy...

Mekkora a jelentősége, hogy az oroszok szétlőttek egy NATO konvojt, amely lőszert és modern fegyvereket, például német Leopard 2a harckocsikat szállított Ukrajnának?

Figyelt kérdés
Valós felvételeket nem láttam, csak generált videókat, de a tény igaz, kérdés, hogy lesz, vagy lehet erre NATO válasz?

#NATO fegyverek #Orosz csapás
2023. jún. 24. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Nem a háború következménye. Az alkalmatlan, hatalmi tébolyban szenvedő kormányfő és a sleppje tehet a dologról.

2023. jún. 24. 18:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Nyugaton is?
2023. jún. 24. 19:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Nyugaton minimális az infláció...
2023. jún. 26. 01:14
 14/17 A kérdező kommentje:

Sokkal kisebb, mint nálunk, de van azért, elég jelentős.

Sajnálom, hogy szóba hoztam az inflációt, mert én voltam az a mafla, de nem igazán ez a kérdés, illetve nem ez érdekel elsősorban.

Inkább az érdekel, hogy mennyire ér valamit egyáltalán a borzasztó költséges nyugati segítség, ha ripsz-ropsz, már út közben ripityára lövik őket az ruszkik.

2023. jún. 26. 02:25
 15/17 anonim ***** válasza:
02:25: mikor fogod fel végre, hogy ilyesmi nem történt?
2023. jún. 26. 08:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Dehogynem!

Már ugye eleve ott van az is, hogy az elején az ukránoknak 900 tankjuk volt, amihez csak a lengyelek adtak még 300-at. Mások is adtak még harckocsit kisebb-nagyobb mennyiségben, zömmel T72-est, de az ukrán offenzíva végére ezek nagyját kilőtték, jó ha 150-200 páncélost össze tudtak volna szedni az ukránok.

Most mivel ezek elfogytak, kezdték a modernebb harckocsikat, fegyvereket átadni, de ezek sem hosszú életűek, főleg ha már beérkezés közben elfüstölnek.

2023. jún. 26. 09:17
 17/17 anonim ***** válasza:

09:17: barátom, van róla fényképes bizonyíték? Videó? Te magad írtad, hogy nincs. Pláne beérkezés előtt. Csak úgy kilőnek egy konvojt ukrán területen kívül, azt mondod. Hol élsz te? Azonnal életbe lép a NATO ötös cikkely.

Egyébként eddig az ukránok legnagyobb tankszállítója az orosz hadsereg volt. Minimum ötszázat hagytak el nekik Harkovban és Herszonban.

2023. jún. 26. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!