Szerinted jogosan támadta meg Ukrajnát Oroszország? sztem nem mert szuverén állam, miköze Oroszoknak hogy Gettóba vagy a Natoba lep ukrajna? semmi.
Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 20:06
51/51 anonim válasza:
"a 29.ben ezt írták, de azt nem én írtam."
Ááábbbazmeg... Annyiszor rászaladok erre, pedig direkt figyelek. Csodás érzés utólag rájönni, hogy a egész vitánk kb nem is létezett. Nálam a 29-es dobta le az ékszíjat, csak ugye aztán te indokoltad meg helyette, és végig nem néztem meg a pontokat, hogy két emberrel beszélgetek.
Jól van, felejtsük el az egészet, aztán ballagjunk haza. Most lejöttem kicsit az életről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!