Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted jogosan támadta meg...

Szerinted jogosan támadta meg Ukrajnát Oroszország? sztem nem mert szuverén állam, miköze Oroszoknak hogy Gettóba vagy a Natoba lep ukrajna? semmi.

Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 20:06
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
0%

Nem válaszoltál a kérdésre: ha mindkét oldal propaganda, akkor miért hiszel bármelyiknek?

Ha nem érdekel a lakmusz, és nem is olvasod, mi alapján jelented ki, hogy vicc? Eleve rosszul tudod: a lakmusz nem híroldal, hanem oknyomozó portál. Javarészt fact-checkek vannak rajta nagyon szépen levezetve.Pl amúgy olyan dolgokat is ők írtak meg, hogy kamu MZP állítása Orbán Viktor grazi gyógykezeléséről, vagy éppen azt, hogy a pedagógushiány európai szintű probléma, nem a magyar sajátosság, és a kormány kizárólagos felelőssége.

Példa: linkeltél nekem egy google keresést az ukrán termőföldekről. Nézd meg a saját keresésed, milyen portálok állítják a te véleményed? Origo, Mandiner, amiket te magad köptél le az előbb. Plusz Magyar Nemzet, Hirado.hu, amikről te magad is kijelentetted, hogy ugyanaz a propaganda. Akkor miért vagy ennyire biztos az igazadban?

Ezt írod: "a legtöbb találat arról szól hogy usa kézben van, és ott virít a lakmuszod hogy nem:"

A saját keresésed első találati oldala:

- privatbankar: "Megint egy orosz érdekeket szolgáló álhír ömlik ránk a ..."

- piacesprofit: "Fake news, miszerint Ukrajnában földtulajdont ..."

- lakmusz: "Nem vásároltak amerikai multik akkora földet Ukrajnában, ..."

Valójában kizárólag a kormánymédia állítja, hogy megvették a földeket, mindenki más azt, hogy kamu. A lakmusz konkrétan visszakeresett a hír eredetéig, beidézte a kiigazító cikket, elmagyarázta az egész félreértés alapját, megmutatta a valós számokat, és részrehajlás nélkül bemutatta, mi a valóság. Ezzel a munkával szemben csupa olyan portál áll, amit te magad is tudod, hogy propagadna, mégis teljes meggyőződéssel állítod, hogy igaz a hír.

Én egyszerűen ezt nem értem...

2023. jún. 14. 14:11
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

a lakmusz nem híroldal, hanem oknyomozó portál. Javarészt fact-checkek vannak rajta: 😅😅😅 igen pont az

hol is írtam én arról hogy elhiszem valamelyiket is? kiröhögtelek hogy a lakmusszal érvelsz, majd a googleba beírtam azt amit, hogy láthatod melyik oldal mit ír. arról nem mondtam semmit hogy bármelyiket is elhiszem. még egy linket se adtam egy konkrét híroldalról se hogy az ott igaz. lehet félreértettél, azért is írtam hogy azokból igazodj ki mert egyik a másiknak ellentmond.

"Valójában kizárólag a kormánymédia állítja, hogy megvették a földeket" hidd el hogy van bőven küldölfi oldal is ami erről ír, még amerikában is.

a factcheckről csak annyit hogy mikor tavaly biden a floridai hurrikánok történtekor arról beszélt hogy a legjobb védekezés a hurrikánok ellen ha beoltatod magad kovid vakcinával (wtf?). nem meglepő tőle hogy hülyeséget beszél, de volt valami factcheck valami, poli-valami volt a neve aztán kimagyarázta hogy jaj hát az elnöknek sok a dolga és zavarodott volt, és ő amúgy is arra gondolt hogy ha hurrikán pusztít akkor így is nagy a baj, ne legyen már még +koronajárvány ami tetőzi az egészet, ezzel magyarázkodtak. na volt ott pár beszédes komment akik kérdezték a factchecktől hogy "hol is voltatok ti akkor amikor trump szavait forgatták ki?..."

a média meg a factchecked a lakmuszoddal együtt gusztustalan kiszolgálója a politikának, nem csak itthon hanem külföldön is.

de aki a lakmuszt linkelgeti azt nem is csodálom h nem érti...

2023. jún. 14. 17:50
 43/51 anonim ***** válasza:
0%

Arra válaszolj nekem végre valahára: ha nem hiszel senkinek az égadta világon, akkor honnan szedted, hogy az amerikaiak felvásárolták az ukrán földeket?

"mikor tavaly biden a floridai hurrikánok történtekor arról beszélt hogy a legjobb védekezés a hurrikánok ellen ha beoltatod magad kovid vakcinával "

Belinkelnéd ezt a fact-check oldalt? Kíváncsi vagyok, mikor mondott ilyet és hol. Ne mondd azt, hogy már nem tudod, mi volt az, mert nem érdekel!

"aki a lakmuszt linkelgeti azt nem is csodálom h nem érti..."

Mondanál egy cikket, amit olvastál a lakmuszról? Megmagyaráznád, hogyan szolgálja ki a politikai érdekeket?

A szánalmas személyeskedést meg fejezd be. Én nem sértegettelek, és nem fölényeskedtem. Vegyél le az arcból.

2023. jún. 14. 20:31
 44/51 anonim ***** válasza:
84%

https://www.youtube.com/watch?v=b0Vg2ojn1fk&ab_channel=Polit..

"@exocodm9327

A Politifact gyorsan ráugrott erre, nem olyan gyorsan az elmúlt 4 évben, amikor a média sok mindent kiragadott Trumpnak a kontextusából, és ezzel megpróbálta rágalmazni. Hol volt akkor a Politifact?"

érdekesek a kommentek

2023. jún. 15. 14:47
 45/51 anonim ***** válasza:
0%

#44, te vagy a #42 is? Ha igen: ennyire nem tudsz angolul, vagy a szövegértés nem megy? A szám is tátva maradt.

Ha a #44 és #42 nem ugyanaz, akkor #44-nek köszi a linket, tanulságos volt.

2023. jún. 15. 17:44
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

ha nem baj nem keresgélek linkeket rá lehet keresni

pár hónapja volt zelenszki washingtonba ahol kérdéseket is tettek fel neki, pl azt hogy sok amerikai sokallja az ő anyagi támogatásukat, mit üzenne ezeknek az embereknek? a válasz valami olyasmi volt röviden tömören és nyersen fogalmazva hogy most ők megvívják ezt a harcot az oroszokkal, de ha nincs támogatás akkor elbuknak és a natonak meg az amerikai férfiaknak kell háborúba vonulni.

na a foxon egyből az a kivágott rész jelent meg hogy hát szerinte az amerikaiaknak kell bevonulni, ment is egyből a hörgés, majd a cnn meg dicsekedett hogy hát a fox hogy kiforgatja az egészet, és ők a jófejek hogy megmutatták hogy manipulál a fox. mint nálunk amikor kivágták mzp szavait hogy félreérthető legyen.

sok buta ember egyből ítélkezik a fox felett inkább azt mondom jobboldali média felett, de amikor lavrov valahol idén keleten volt egy konferencia nem tudom melyik volt, ő ott azt mondta hogy oroszország védekezésből támadott, mire voltak akik kiröhögték. és amikor visszakérdezett hogy: miért, amerikának joga van önvédelemből támadni? na egyből kuss lett és a balmédia meg csak addig adta le a videót amíg röhögtek rajta.

megsértődhetsz a személyeskedés miatt, de az igazság az ami fentebb is van, hogy a média gusztustalan kiszolgálója a politikának, pl a factcheck is a mosdatásukkal, remélem te is olvastál ott kommenteket, de befolyásolás megy. lehet a twittert is köpködni de vannak mindenhol hírek arról hogy befolyásolva volt. az ilyenek miatt nem kell az ilyen lakmusz féle oldalakat benyelni.

2023. jún. 15. 18:18
 47/51 anonim ***** válasza:
0%
De egy kérdésre még mindig nem válaszoltál: honnan vagy olyan biztos abban, hogy Amerika felvásárolta Ukrajnát?
2023. jún. 15. 19:53
 48/51 anonim ***** válasza:
73%

47# te meg nem tudsz értelmezni...

leítra hogy nem állította egy szóval se

2023. jún. 15. 20:28
 49/51 anonim ***** válasza:
0%
#48, idézek tőle: "Az amerikai cégek már felvásárolták az egész országot"
2023. jún. 15. 21:13
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

49: te lehet linkelt hírekből idéztél és nem engem, még jó hogy te kérsz engem számon, mikor már követni se tudod mi van.

a 29.ben ezt írták, de azt nem én írtam.

de minek neked link ha neked a lakmusz tényfeltáró oldalad leírta hogy ez álhír? én ezt nem értem.

de tessék, és leszögezem hogy ezeket is fenntartásokkal kezelem:

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. jún. 16. 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!