Szerinted most kellene abbahagyni a háborút vagy csak akkor ha Ukrajna visszafoglalta a megszállt területeket?

Nem igazán értem miért mindíg az a reakció, hogy nem az agresszort, hanem megtámadott felet teszitek felelőssé és a megtámadott kudarcáért imádkoztok.
Hát hol az a "helyes erkölcsi alapállás", amit a csüngőhasú szarházi emlegetett 2008-ban a szárszó konferencián a keresztény hallgatóság előtt?
https://www.youtube.com/watch?v=WPakEWVR_s0
vagy itt a rövid verzió

# Hypno
Hogy jön a kérdéshez Orbán ? Kötelező mindenkinek ugyanazt visszhangozni, amit a politikusok mondanak ? Azt ugye tudod, hogy a politikusok az prolik, populisták, és gumigerincűek ? Az mióta releváns, hogy 2008-ban mit mondott ? 2008-ban 15 éves voltam, akkor még nem foglalkoztam politikával, és így nem is releváns nekem. És a véleményünket szabadon alakítjuk ki, nem pedig az adott politikus álláspontját ismételjük vissza, szó szerint.
Az írásodból olyan fájdalmasan döfi át a monitort, hogy nehezen viseled a más emberek eltérő véleményét.

#33 Szóval az nem baj, hogy az imádott USA egy egész országot a bábállamává tett, de az baj, hogy a csúnya gonosz Oroszország ennek az országnak egy kis részét felszabadította.
Persze, hogy korábban nem volt szakadár törekvés, mivel az amerikai agresszió előtt Ukrajna egy szabad és független állam volt.

Ukrajna eldöntötte, hogy a Nyugat oldalán akar állni. Miért kérdőjelezed meg egy egész nép akaratát?

Ha az akkori véleménye igazából nem számít akkor miért számítana a mostani? Pár év múlva majd a mostani ruszkipártiságot nem emlegetjük, ha a kolomp más hangon szól?
És hogy hogyan jön ide? Úgy hogy a szemétláda mindenkor a pillanatnyi érdekeinek megfelelően uszít, ami állami vezetőként egy mocsokság.
És ezekből a kérdésekből és a támadó győzelmét váró és a megtámadott kudarcát kívánó hozzászólásokból pont ez a kánon köszön vissza.
Lehet hogy úgy gondolod számodra irrreleváns hogy mit mond, de valamiként mégis a gondolkodásod részévé vált.

Ukránsimogatók fogjátok már fel hogy az élet és a világpolitika nem igazságos, soha nem is volt, nem is lesz az.
Béke csak akkor lesz ha az ukránok lenyelik a békát, pont mint a magyarok a 1. Vh. után.

" a pillanatnyi érdekeinek megfelelően uszít, ami állami vezetőként egy mocsokság. "
Tudnál egyetlen uszító jellegű nyilatkozatot tőle ?
" Lehet hogy úgy gondolod számodra irrreleváns hogy mit mond, de valamiként mégis a gondolkodásod részévé vált. "
Én 2014 óta követem a konfliktust, nem pedig 2022 óta. 2022 előtt Orbán teljesen úgy tett, mintha nem lenne semmilyen orosz - ukrán konfliktus.
Az átlagos Fideszes, és az átlagos ukránimádó ugyanúgy nem tudják, hogy Ukrajna hol van, kik az ukránok, és mióta háborúznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!