De az ukrán vezetés politikai felelőssége hogy megér-e annyi emberéletet a területek visszaszerzése aki ott fognak meghalni.
Mondjuk zselé eddigi ténykedéséből az látszik hogy ő hajlandó feláldozni az utolsó ukránt is ha a bankszámlája hízlalása és az amerikai tartótisztjei ezt kívánják.
2023. jún. 8. 17:50
2/47 anonim válasza:
Krími háború is befejeződött vagy legalábbis alabbhagyott, mégse szerezte vissza Ukrajna. A háborúnak vége lesz de békeszerződés szerintem nem lesz. Ugyanaz fog fennállni mint Koszovó esetében, így hosszútávon egy vitatott jogállású, de orosz fennhatóság alatt álló terület lesz. Nyilván ezt Ukrajna és a világ nyugati része sosem fogja elfogadni, de hallgatólagosan beleegyezik.
2023. jún. 8. 17:52
3/47 anonim válasza:
Nem kedvelem egyik oldalt sem, szerintem gyökérség amit csinálnak és jobb lenne mihamarabb befejezni.
Az "ellentámadás" magyarul bedobnak még néhány embert a húsdarálóba, hogy legyilkolhassanak még pár ezer embert.
2023. jún. 8. 17:53
4/47 anonim válasza:
Attól tartok az a pár ezer közelebb lesz az 50 ezerhez ha a teljes fronton támadni akarnak.
2023. jún. 8. 17:56
5/47 anonim válasza:
Mostmár úgy vagyok vele, hogy egy ennyire önpusztító, makacs Ukrajna megérdemli a sorsát, és harcoljon az utolsó ukrán állampolgár is, amíg meg nem szűnik létezni.
A háborúnak csak úgy lehet vége, ha Ukrajna teljesen megszűnik létezni.
2023. jún. 8. 17:57
6/47 anonim válasza:
Visszafoglalja Ukrajna a megszállt területeket?
2023. jún. 8. 18:11
7/47 anonim válasza:
Szerintem nem szabad abbahagyni. Ukrajnát még a térképről is le kell radírozni.
2023. jún. 8. 18:26
8/47 anonim válasza:
A sok ruszkinyalonc de elfelejtette a 40 éves vendégeskedésüket.
2023. jún. 8. 18:33
9/47 anonim válasza:
Az ő rokonságuk vélhetően haszonélvezői voltak a ruszki megszállásnak. Vagy csak szimplán az FSZB-től kapják a napi betevőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!