Mért nem hagyják abba a háborúzást?
Vissza vannak szorítva az oroszok.
Ukrajna csak magát vedte, azert kellett a cucc. De ha oroszorszagot megtámadja, akkor már ők lesznek a támadók, az eunak pedig meg kel szüntetnie az ellátást.
Nincsenek visszaszorítva, jelenleg is ott vannak az illegálisan elfoglalt négy megyében. Visszaszorítva akkor lesznek, ha elkotródnak a háború előtti határaik mögé.
Egyébként igen, támadók lesznek, és ebben az EU és NATO támogatni fogja őket, egyrészt ugyanis joguk van hozzá, másrészt ezzel tovább gyengítik az orosz sereget, ami a jelek szerint létkérdés a civilizált világ számára.
A nyugat nem fogja megszüntetni a támogatást, ebben biztos lehetsz. Nagy műsort csinálnak köré, de igazából ez aprópénz a teljes nyugat számára, és bőven megtérül, ha az orosz vadállatok nem tudnak közelebb jönni a normális országokhoz. Egy pénzügyi válság még mindig jobb, mint minden éjjel szirénákra ébredni, nem? Mert azt nyilván te is hallottad, hogy Putyin Magyarországot sem akarja a NATO-ban látni, ezért ha legyűrné Ukrajnát, akkor előbb-utóbb minket is megtámadna.
Szóval szerintem inkább örülj a nyugati támogatásoknak, és annak, hogy az ukránok képesek voltak megállítani az orkokat.
"Mert azt nyilván te is hallottad, hogy Putyin Magyarországot sem akarja a NATO-ban látni, ezért ha legyűrné Ukrajnát, akkor előbb-utóbb minket is megtámadna."
A NATO-ban vagyunk, akármit akar látni, szoval nem fog ránk támadni.
"Egyébként igen, támadók lesznek, és ebben az EU és NATO támogatni fogja őket, egyrészt ugyanis joguk van hozzá, másrészt ezzel tovább gyengítik az orosz sereget, ami a jelek szerint létkérdés a civilizált világ számára."
Civilizált világ xDD
Ennek a civilizált világnak létkérdés Irak megtámadása kamu indokokkal, latin-amerikai országok rendszeres lerohanása és puccsok szervezése, stb. :D
Én nem vagyok oroszpárti, de aki komolyan elhiszi ezt a sz-r szöveget, hogy a nyugat az ún. civilizált világ, az menthetetlenül retardált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!