Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért védelmezik sokan az USA...

Jeffrey Spender kérdése:

Miért védelmezik sokan az USA közel-keleti háborúzásait ?

Figyelt kérdés
Mintha megszaporodtak volna az olyanok, akik szerint a 2003-as Iraki háború és társai milyen jó és dicsőséges dolgok voltak, a nemzetközi közvélemény utólagos megkérdőjelezése ellenére.
2022. márc. 29. 13:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem szaporodtak meg.
2022. márc. 29. 13:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem, szerintem a legtöbben ugyanúgy elítélik ma már az USA kiruccanásait, vagy amiatt, mert destabilizálta a régiót és rengeteg emberáldozattal járt, vagy mert óriási pénzkidobás volt az egész. Nem nagyon hallom senkitől, hogy a jenkiket védené.
2022. márc. 29. 13:36
 3/15 A kérdező kommentje:
Erre a fórumra értettem, hogy talákozni itt ilyen kommenteléssel, "tömegesen", melyik védik az ilyen ballépéseket is.
2022. márc. 29. 13:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Linkelnél? Én sem találkoztam, hogy bárki dicsérné amiatt.
2022. márc. 29. 13:44
 5/15 A kérdező kommentje:
2022. márc. 29. 13:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a legtöbb válasznál azt láttam, Amerikát kritizálták többen. Legfeljebb egy-egy válaszoló szerint volt helyes.
2022. márc. 29. 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem az emberek általánosságban lesz*rják

És vannak olyanok, mint a Kérdező, akik támadják ezt a dolgot.

De mivel az embereket ez nem érdkeli... így továbbra is lesz*rják. És ez egyeseknek úgy tűnhet fel, mintha ők egyből szimpatizálnának a jelenséggel.

Miközben csak simán nem támadják. Hogy miért? Mert lesz*rják.

2022. márc. 29. 14:42
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
Nem védelmezik, csak nem akarják tudomásul venni hogy az USA egy gazdasági terrorszervezet, aki nem riad vissza hogy lerohanjon egy országot ha csődöt mond a pszichológiai hadviselés. A báránybőrbe bújt farkas.
2022. márc. 29. 16:26
 9/15 A kérdező kommentje:

A sz***ágra kerülő emberek nehezen osztják azt a nézetet, hogy USA háborúi annyira áldásosak vagy nem befolyásolják az életüket. Ugye, mint a Közel-Keletiek, meg Európa a migrációs válság miatt. És megy a felelősséghárítás.

2022. márc. 29. 17:01
 10/15 anonim ***** válasza:

7es vagyok

Nézd, én tökre igazat adok enekd a közel-kelettel kapcsolatban.

Ugyanakkor... mit kezdjek ezzel?

Mert addig oké, hogy felháborodok a dolgon... de ennek csak akkor van haszna/célja/értelme, ha aztán cselekedni is tudok. Ha nem tudok, akkor csak magamat teszem tönkre a felnyomott pulzussal, stresszel, stb...

Szóval marad az az opció, hogy értem én, de leszarom.

Ha tudok valamit tenni ellene, szólj. Amíg nincs mit tenni, neked is azt javaslom, hogy ne rugózz ezen, mert csak a saját egészségedet teszed tönkre.

És sázmomra a saját életem ofntosabb, mint az USAé.

2022. márc. 29. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!