Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért védelmezik sokan az USA...

Jeffrey Spender kérdése:

Miért védelmezik sokan az USA közel-keleti háborúzásait ?

Figyelt kérdés
Mintha megszaporodtak volna az olyanok, akik szerint a 2003-as Iraki háború és társai milyen jó és dicsőséges dolgok voltak, a nemzetközi közvélemény utólagos megkérdőjelezése ellenére.
2022. márc. 29. 13:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem azok szaporodtak meg akik az ukrajnai kérdéseknél egyből azt rántják elő, hogy: "de hát az USA.." :D

Amúgy a második kérdésnél volt egy olyan válasz, ami azt írja hogy ezeket egyhangú ENSZ BT döntés előzte meg. Én lusta vagyok kikeresni a határozatokat, ha forrás kell írj a válaszolónak vagy menj el reklamálni az ENSZ Biztonsági Tanácsába hogy miért hagyták ezt jóvá..

2022. márc. 29. 18:55
 12/15 A kérdező kommentje:

#11 / John_McClane

Mind az Iraki, mind az Ukrajnai háborúk törvénytelenek, egyiknek sincs valid alapja.

2022. márc. 29. 20:55
 13/15 A kérdező kommentje:
mármint a 2003-as Iraki háború.
2022. márc. 29. 20:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem írtam, hogy van :D
2022. márc. 29. 21:02
 15/15 A kérdező kommentje:

# 14 / John_McClane

Mégis szóba kerül a 2003-as háború, egyből az 1991-essel kezdenek terelni egy kommentelők, szándékosan trágár nyelvezettel. Ezek osztódással, vagy hogyan szaporodnak ?

2022. márc. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!