Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha az ukránok azt állitják,...

Ha az ukránok azt állitják, nem támadták moszkvát drónokkal, miért modták, hogy folytatódni fog?

Figyelt kérdés

Ha nem ők csinálták volna honnan tudják mi fog még történni?

Ezzel elárulták magukat.

[link]

"Mihajlo Podoliak ukrán elnöki tanácsadó a Moszkva elleni dróntámadást úgy kommentálta, hogy bár

Ukrajna boldogan figyelte a támadásokat, és újabb támadásokra számít, Kijevnek természetesen semmi köze nem volt hozzá."

2023. máj. 31. 07:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
10, dehát ők 1 nép és nem is értem, miért kellene erről népszavazni? Simán csak oda kellene adni Moszkvát azoknak az ukránoknak, akik amúgy ugye nem is léteznek, vagyis semmi vesztenivalójuk nem lenne az oroszoknak a béke érdekében.
2023. máj. 31. 08:53
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

"miért modták, hogy folytatódni fog?"

De kivagyok már az ilyen fotelsherlockoktól. Annyit mondott, hogy arra számít, hogy lesznek még ilyen esetek. Ő nyilván ezt szeretné, amúgy meg ha egyszer megtörtént, miért ne történne még egyszer. Tőlem a dróntámadást csinálhatta Ukrajna is, meg bárki más is, de hogy ebből a politikai nyilatkozatból nem derült ki semmi, az egészen biztos.

2023. máj. 31. 09:18
 13/13 anonim ***** válasza:

"újabb támadásokra számít"

Ezt azért nem olyan nehéz értelmezni szerintem.. Én is erre számítok, akkor én vagyok a támadó, vagy mi? Egyébként háború van, ne várd, hogy mindent a szádba rágjanak.

Ja és amit írtál, hogy az oroszok nem lőttek civil létesítményeket, ezt komolyon gondolod, vagy csak trollkodsz? Konkrétan egész városok lettek szétlőve, lebombázva.

2023. máj. 31. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!