Mit szóltok ahhoz, hogy orosz területen folytatódnak a harcok?
Semmit nem szólok, valószínűleg ez is csak túlzás vagy kamu, mint a hírek többsége.
A híroldalak is a saját háborújukat vívják a kattintásokért.
Belgorod egy olyan megye mint nálunk mondjuk Heves megye. Nem pont Belgorod városában mint megyeszékhelyen voltak harcok hanem Grajvoron környékén, ami 2 km-re van az ukrán határtól. Semmibe nem kerül egy kisebb csapatot áttúráztatni a határon és lövöldözni ott. Ez tényleg nem komoly támadás, nem ad okot a nukleáris csapásra.
Ha berepülni néhány F16-os és megtámadná Moszkvát az már okot adna. De, ha ilyet lépnek az ukránok akkor az amcsik is elfordulnak tőlük.
Ezzel a Belgorodi üggyel csak bátorítani akarták az orosz népet a polgárháborúra (ezt az ukránok védelmi minisztere konkrétan ki is mondta). Itt mostmár piszkosodik a háború, az ukránok a vége felé járják, késnek a repcsik, lassan jönnek a nyugati fegyverek. Az oroszok meg bevannak bunkerozva az elfoglalt területeken. Jelen állás szerint terület vesztés lesz a háború vége.
én innen hallottam először erről, ennek a partizán csapatnak a bejelentkezését.
szerintem annyira megrendezett, megírt szöveget felmondó rendezvény az egész
provokáció, mint ahogy eddig is nagyon sok ilyen rendezett valamit láthattunk nem csak az orosz-ukrán háborúban, hanem sokszor máskor is. el kell terelni az ukránoknak a figyelmet bahmutról hogy rohadt sokat öltek bele a semmiért, ne ezen legyen a figyelem, hát itt van.
amikor egy ilyen esemény történik kb mindig mögé kell nézni, de a kérdező eléggé bekajálta a mesét.
Putyin, meg Orbán beszólogatásait el kéne felejteni!
Az egy dolog hogy mit mondanak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!