Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zelenszkíj mit kap a fejére,...

Zelenszkíj mit kap a fejére, hogy elköpte, hogy Van der Leyen azt mondta neki, hogy nyugodtan zárja el a csapot?

Figyelt kérdés
Gondolom most majd magyarázkodnia kell az EU biztosnak
2023. máj. 17. 21:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%

20: 😆

nem is kell vitatkoznod velem, kímélj meg.

te csak ennyit mondtál hogy "szerinted" csak a média mondja. te mit is bizonyítottál?

magam részéről bizonyítottam, linkeltem neked messze nem kormánymédiát hogy korrupt és alkalmatlan. a pfizer botránya bizonyított, mindenhol elhangzott.

szelektív a látásod?

itt te puffogsz hogy "nincs bizonyíték", pedig kiszúrja a szemed.

2023. máj. 18. 20:20
 22/25 anonim ***** válasza:
38%

#21: Tehát akkor ha van egy bizonyított bűne, akkor onnantól kezdve nyugodtan fogjunk rá bármit, hisz csak ő lehet. Érdekes gondolatmenet.

Én nem bizonyítottam semmit, mivel nem áll rendelkezésemre kellő információ. Neked sem, csak ezt nem akarod elfogadni/elismerni.

További szép napot.

2023. máj. 18. 20:26
 23/25 anonim ***** válasza:
40%

22: ez egy semmitmondó magyarázkodás

"Tehát akkor ha van egy bizonyított bűne, akkor onnantól kezdve nyugodtan fogjunk rá bármit": igen. mert aki egyszer korrupcióra hajlamos, az miért ne lenne másodszor is? és ahogy írtad, bizonyított!

ha nincs kellő infód, akkor minek állsz le vitatkozni?

amúgy meg este van

2023. máj. 18. 20:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy "alternatív" úton történő jelzés Magyarországnak, hogy ha nem áll be a sorba, akkor mi lesz az első elszenvedője a saját úton történő járásnak.
2023. máj. 18. 21:47
 25/25 anonim ***** válasza:
39%

Már nem azért, de lehetett volna ezt az egészet sokkal okosabban is kezelni mint ahogyan azt az Orbán kormány csinálta.

Lehetett volna együttműködőbb a hivatalos szövetségeseinkkel, lenne EU pénz, kaptunk volna COVID helyreállítási alapból, mi is eladhattuk volna a régi katonai felszereléseinket ahogyan a lengyelek tették

[link]

Még mindig létezne V4...

Nagyon elkúrta Orbán az elmúlt kb. 3 évet külpolitikailag és gazdaságilag.

Proxy háború van, nem lehet elvárni hogy a szövetségeseink úgy viselkedjenek mint békeidőben

2023. máj. 26. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!