Zelenszkíj mit kap a fejére, hogy elköpte, hogy Van der Leyen azt mondta neki, hogy nyugodtan zárja el a csapot?
Márpedig jól írta itt valaki, az USA szellőzteti meg az ilyen álhíreket. Ha belegondoltok, a történelem folyamán az usa csak összeugrasztani, feszkót gerjeszteni tudott, a háborúkat pedig természetesen "kiszervezte", az ő területükön nem volt azért az elmúlt sok évben semmi.
Most is a saját (gazdasági) szarukat akarják szétteríteni Európában, ezért az erőszakosan tukmált szarságos palagázuk, és ezért a pénzszivattyú is. Nekik nem lenne nagy ár lángba borítani Európát. És megjegyzem, ennyire erőszakosak, szemetek, ennyire még a látszatra sem ügyelők még a 40 év hidegháború alatt sem voltak, mocskos, aljadék kormány. Az a baj, hogy Európa vezetői is nagyrészt mögöttük állnak, be vannak csicskulva nekik. Aki nem látja át, azt irigylem, a tudatlanság áldás.
7: jajj, hát mi mást mondtak volna mint hogy ez álhír?
pedig nem állna távol egy ilyen gondolat ursulától.
oké hogy az újságíró által megszerzett kiszivárogtatott dokumentumokat érdemes fenntartással kezelni, de erről még a washington post is írt, nem kéne a telexnek a kormánymédiával takaróznia:
bár a telexnek a múltkor az értelmezéssel is meggyűlt a baja, és jött a magyarázkodás...
15.
Igen ez is a 13 része hogy osszeugrasszanak
#15: "pedig nem állna távol egy ilyen gondolat ursulától"
Miért, olyan jól ismered? Szerintem csak a média által alakult ki egy bemyomásod róla.
Amikor a kormányról állítanak valamit, majd Szijjártó közli, hogy álhír, akkor azt is ilyen kétkedve fogadod? Én őt se szoktam bizonyíték híján vádolni, pedig nem bízom benne. Te se legyél ennyire elfogult.
Persze hivatalosan nem mondott semmit, csak fű alatt, ahogy a vakcinákkal is üzérkedett...
No de ha a hivatalos álláspontnak hiszünk, akkor most kijelenthetjük, hogy az hős ukránok netán hazudtak?! És besároztak egy olyan nagy tekintélyű vezető nőt, mint Van der Leyen? Ezt nekik szabad?! Ja persze, ott háború van, nekik szabad!!!
Legaljasabb hátbatámadás egy szövetségestől.
Mert ezek a szivárogtatások nem mások mint üzengetések a sorból kilógoknak.
Ez az USA kormány az eddigi legótvarabb legpökhendibb gittegylet.
Nem szabad engedni a zsarolásaiknak és kész.
16: hát a parizer oltással kapcsos mutyizása világhírű, aki ilyenre képes azt mért ne lenne képes hasonló korrupcióra?
a bundeswehrnél se nagyon kedvelték, és nagyon szelíden fogalmaztam.
ha a brüsszeli média erről ír akkor csak gáz a némber:
ehhez + a javasolt cikkek az oldal alján
meg a szánalmas látványos ukránfanatizmusa a kék-sárgába öltözés, simán rá vall egy ilyen kijelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!