Elképzelhető, van arra esély hogy nyugodtan például Németországban télen nem lesz fűtés és emberek fagynának meg?
2022. júl. 12. 11:08
1/11 anonim válasza:
Hogy a fenébe ne lenne elképzelhető, én még azt is el tudom képzelni, hogy egynap én leszek a világ ura és kötelezővé tenném a férfiak közti homoszexualitást, még a nőknek is!
2/11 anonim válasza:
maximum a hagymázas moszkovita propaganda szerint.
3/11 anonim válasza:
Igen, minden esély megvan erre.
Németországban már szeptemberben vannak időszakok amikor fűteni kell, addigra meg nem lesz megoldva a helyzet, sőt egyre rosszabb lesz.
4/11 anonim válasza:
Van egy alapvető probléma, nevezetesen ez az oroszország nevű agresszor megtámadta a szabad Ukranát. Erre a civilizált világ pontosan megérti a veszélyt, megtesz mindent azért, hogy az oroszokat visszataszítsa oda, ahová valók: a középkorba. Ezt úgy fogjuk elérni, hogy nem veszünk tőlük energiahordozókat.
Erre a buta mtva nézőnek anyi jön le a dologból, hogy megfagynak németek :)))
Vicces ugye az ostobaság, ahova egy fidesz-szimpatizáns juthat?
5/11 anonim válasza:
Hát ha valaki nyugodtan a kint a hidegben elalszik, előfordulhat.
6/11 anonim válasza:
A németek fegyelmezettek, ha azt mondják nekik csökkentsék a fűtést hát csökkenteni fogják, úgy hogy átvészelik szerintem a telet.
7/11 anonim válasza:
Majd felvesznek egy pokrócot jobb mintha még 100000 ukrant megölnének
8/11 anonim válasza:
Jól fel kell öltözni,össze kell bújni, szerintem megoldják hogy annyi fűtés legyen hogy ne fagyjanak meg.
9/11 anonim válasza:
Megoldják nyugaton, mi leszünk sz.rban.
10/11 Isti22 válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!