Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump miért ír transznemű...

Trump miért ír transznemű egerekről végzett kísérletekről, amikor nem arról volt szó?

Figyelt kérdés

Trump kritizálta a Biden adminisztrációt, mert az transznemű (transgender) egereken végzett kísérleteket finanszírozott.

Viszont nem transznemű (transgender), hanem genetikailag módosított egerekről van szó (transgenic).

Én nem gondolom, hogy Trump hülye lenne, és véletlen lenne a hiba. Szerintem szándékosan csinálta, esetleg a kultúrharc miatt, vagy azért, hogy fűtse a gyűlöletet a transzneműek iránt.

ma 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az az ok, hogy egy szociopata hülye, aki összevissza handabandázik, hazudozik.

Utóbb pedig szemrebbenés nélkül letagadja amit mond akkor is, ha megmutatják neki a felvételt.

ma 14:35
 2/6 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Trumpot eddig sem az eszéért és a gondos fogalmazásáért szerettük.
ma 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nem tudja a különbséget.

Mármint az emberei nagy része tudománytagadó és olyan emberek gyűjtőhelye lett az egész, akik nem hisznek pl. a dinoszauruszok létezésében (mint Candace Owens).

Valahogy az edukálatlanság a jobboldal identitása lett.

Ez nem csak a kultúrharc miatt, sokan tényleg ilyenek.

ma 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Én bevallom, hogy amig a politika egy része, nem szállt rá a transzexuálisokra ennyire, kicsit életidegenként tekintettem rájuk és fogalmam sem volt arról, hogy min mennek ők keresztül.

Emiatt a mérhetetlen gyűlölet miatt, ami az irányukba érkezik, kezdtem el érdeklődni irántuk és felfogni, hogy itt jóval többről van szó, mint, hogy ki, milyen ruhát visel.

Mára eljutottam oda, hogy ki tudom jelenteni, hogy baromira tisztelem a transzexuális embereket, baromi erős jellem és bátorság kell hozzá, hogy ezt az utat bevállalják és végigmenjek rajta, főleg, annak tükrében, amit most a politika egy része, rájuk zúdit.

ma 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:

"baromira tisztelem a transzexuális embereket, baromi erős jellem és bátorság kell hozzá"

Ez meg csak feleslegesen a másik véglet. Olyan embereket tisztelsz, mint pl. Noryna Diamond, csak azért, mert transz? xD

Lehet nem azt kéne nézni, hogy ki milyen nemű, bőrszínű vagy más veleszületett dolgú, hanem azt, hogy milyen ember.

Akkor lehet nem itt tartanánk, hogy a széljobb erősödik a szélbal után, mert mindig kileng az inga az egyik irányba és nem lehet megállítani soha.

ma 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:

5, nem tartom magam szélbalosnak, nem hiszek az erőszakban, nem hiszek egy csomó szélsőségben. Leirtam, hogy mit gondolok és ezt továbbra is tartom.

Egyszerűen tisztelem azokat az embereket, akik ekkora ellenszélben is képesek végigmenni egy viszonylag járatlan uton, hogy megtalálják a saját boldogságukat. Nem gondolom, hogy ez szélbal lenne, ha igen, akkor azt is vállalom, de én nem tartom magam szélsőségnek. Egyszerűen tisztelem a transzexuálisokat, főleg ekkora társadalmi ellenszélben.

ma 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!