Miért kap rögtön beskatulyázni az embert ha az ukrán vagy orosz érdek mögött szólal fel?
Csak engem idegesít, hogy ha azt mondom, hogy ez nem a mi háborúnk és nem kellene fegyvert adni az ukránoknak akkor oroszbarátnak vagyok címkézve?
De én nem vagyok oroszbarát, sőt kifejezetten utálom őket és engem nem hat meg hogy mennyi orosz áldozat van.
Ami kiderült hogy az oroszok gyengék, a követkető 100-200 évben nem tudnak úgy megerősödni hogy elinduljanak a nyugat irányába. Innentől kezdve az az álláspont hogy folytatni kell a háborút azért hogy az oroszok ne jöjjenek tovább értelmetlen. Jó lenne, ha az ukránok feladnák és az elcsatolt részeket odaadnák az oroszoknak, hogy elkezdődjen a helyreállítási projekt és fellendüljön a gazdaság. Én a saját és a családom érdekét nézem. Miért lenne ez oroszbarát?
#9; 11
Nem értem a logikádat, sőt a valóságtól elrugaszkodott...
Ha Magyarország 3 év múlva a legerősbb katonai erővel rendelkező Ország lenne, akkor legyőznénk Oroszországot?
Én is tudok ám hülye lenni, és hülyéket kérdezni nem csak te :D
Komolyra fordítva a szót, Orsozországnak nincs reális esélye arra hogy Ukrajnát legyőzze katonailag. Amennyiben Magyarország ellen menne az azt jelentené hogy Amerikával állna szembe, mivel NATO tagok vagyunk, és Orsozországnak kellene döntenie, hogy melyik részét adja oda a környező Országoknak hogy maradjon belőle egy szelet. Valóban ennyire hihetetlenül ostba vagy hogy ez jó lenne az oroszoknak? GONDOLKOZZ MÁR EMBER!
Az Európai Unió egy gazdasáig szövetség. Ebből következik hogy ha olyan pénzek vakka kiszervezve Ukrajna támogatására, ami a szegényebb EU Országok felzárkóztatására lenne költve, az nekünk nem jó.
Jelenleg nincs olyan szakért aki azt mondaná, hogy az oroszokat ki lehetne verni Ukrajnából rövid időn belül.
Mivel az oroszok is gyengék, így ők se tudnak tovább haladni. Ezért is rossz ez nekünk, mert évekig kell finanszírozni Ukrajna életben maradását idióta EU vezetők miatt!
"ha olyan pénzek vakka kiszervezve Ukrajna támogatására, ami a szegényebb EU Országok felzárkóztatására lenne költve, az nekünk nem jó."
Amit amúgy sem kapnánk meg, mert eddig is elloptuk. Átaludtad az elmúlt 10 évet? Akkora rendszerszintű problémáink vannak, hogy mi onnan évekig nem fogunk pénzt látni. Mi akartuk így...
Továbbra sem mi finanszírozzuk Ukrajna háborúját.
Én nem mondom, hogy oroszpárti vagy, de teljesen irreleváns érvekbe kapaszkodsz. Nem csodálom, hogy ezek után simán rádakasztják az oroszpárti jelzőt.
Köszönöm, hogy nem mondod rám hogy én bármilyen szempontból is oroszokat pártolnám. Én a saját érdekeimet nézem, hogy jobban boldoguljak az életben.
Ha ehhez meg kell szűnnie Oroszországnak, azonnal belemennék. De ha Ukrajnának kellene megszűnnie akkor szintén azonnal rábólintanék erre az opcióra is.
Engem az idegesít hogy évi 77 milliárd forinttal támogatjuk Ukrajnát, és még rengeteg mindent adunk nekik. Valamint az Európai gazdaság is egyre rosszabbul teljesít és ők is támogatják Ukrajnát. Tervbe van hogy kimegyek Németországba, de mi lesz ott is ha öntik a pénzt egy feneketlen kútba? Mi lesz így velünk? Érted már miért aggódóm, és miért akarok véget vetni a háborúnak a leggyorsabban, nem nézve mi az orosz, vagy mi az ukrán érdek?
77 milliárd az semmi, a NER évente ennél többet lop el.
Az európai gazdaság köszöni szépen jól van.
A németek jobban rábsztak az oroszokkal, mint mi. Ott ezeket a nézeteidet ne nagyon hangoztasd.
Tudom nem sok, de ha én megkapnám akkor nekem elég lenne.
Ukrajna egy feneketlen kút, amibe nem érdemes pénzt tenni.
100 Ft-ot sem. Ha ideadták volna nekem jobb helye lenne. Na jó, lehet a felét odaadnám neked. Gondolom te se mondanád azt, hogy áhh hagyjad cimbi inkább adjuk vissza az ukránoknak :D
"Ukrajna egy feneketlen kút, amibe nem érdemes pénzt tenni."
Az előbb még évszázados biznisz volt az újjáépítése. Azóta változott valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!