Miért kap rögtön beskatulyázni az embert ha az ukrán vagy orosz érdek mögött szólal fel?
Csak engem idegesít, hogy ha azt mondom, hogy ez nem a mi háborúnk és nem kellene fegyvert adni az ukránoknak akkor oroszbarátnak vagyok címkézve?
De én nem vagyok oroszbarát, sőt kifejezetten utálom őket és engem nem hat meg hogy mennyi orosz áldozat van.
Ami kiderült hogy az oroszok gyengék, a követkető 100-200 évben nem tudnak úgy megerősödni hogy elinduljanak a nyugat irányába. Innentől kezdve az az álláspont hogy folytatni kell a háborút azért hogy az oroszok ne jöjjenek tovább értelmetlen. Jó lenne, ha az ukránok feladnák és az elcsatolt részeket odaadnák az oroszoknak, hogy elkezdődjen a helyreállítási projekt és fellendüljön a gazdaság. Én a saját és a családom érdekét nézem. Miért lenne ez oroszbarát?
Miért *kell rögtön beskatulyázni az embert ha az ukrán vagy orosz érdek mellett szólal fel?
Elrontottam a kérdést...
"ha azt mondom, hogy ez nem a mi háborúnk és nem kellene fegyvert adni az ukránoknak"
Nem a mi háborúnk és semmilyen fegyvert nem adunk az ukránoknak valamint tervben sincs ilyen. Akkor hol a probléma?
Miért lenne oroszbarát?
" Jó lenne, ha az ukránok feladnák és az elcsatolt részeket odaadnák az oroszoknak"
Mert ez az oroszoknak kedvez. Mivel mi semmilyen módon nem vagyunk érintettek a családod életét sem befolyásolják az ottani dolgok.
Ha két nem létező dologgal próbálsz megindokolni valamit abból csak arra lehet köveztetni, hogy vagy tájékozatlan, vagy nagyonbuta vagy oroszpárti vagy.
Ha nem adsz fegyvert az ukránoknak hogy egy agresszorral szemben megvédjék magukat és át akarod engedni európa egy részét az oroszoknak akkor:
Oroszpárti vagy.
Ukránellenes vagy.
EU ellenes vagy.
Nato ellenes vagy.
Európa ellenes vagy.
Mivel mi európa részei vagyunk, Eu tagország vagyunk, Nato ország vagyunk és elvileg nyugati felfogású nép vagyunk, ukrajnát kell támogatnunk a területszerző agresszorral szemben.
Te vagy az az ember aki elkötelezi magát egy csapat mellett, szeretne közéjük tartozni, kihasználja a csapat minden előnyét aztán patkány módjára hátba szúrod a csapattársaidat.
Vagy ha nem így van, akkor költözz az oroszokhoz mert ott sokkal jobb.
A fegyvereket és pénzügyi támogatást úgy értettem hogy az Európai Unió csoport egy része adja. Mivel ebbe beletartozunk, így ezért fogalmaztam úgy hogy nem kellene ez csinálnunk, mármint EU tagoknak.
Én azt tartom szem előtt hogy hogyan lehetne a leggyorsabban lezárni a háborút. Ha opció lenne, hogy Ukrajna előre elhelyezett atombombákkal megsemmisítse egész Oroszországot, akkor gond nélkül áldásomat adnám rá, és örülnék neki hogy végre vége. Most is oroszbarát vagyok?
Nyilván nem vagyok idióta és naív, tudom hogy Oroszországot nem lehet rövid időn belül visszaszorítani, így még évekeig itt lehet a háború. Ha nekem az a célom hogy legyen lezárva és ezért Ukrajnának területeket kell feladnia, akkor adják fel. Hogy ezzel jól járnának az oroszok? Engem az nem érdekel, ez csak mellékes velejárója annak hogy így lehet leggyorsabban vége a háborúnak.
A fegyvereket szuverén országok adják, ahhoz semmi közünk.
Az EU is megoldotta Orbán nélkül, ahhoz sincs közünk.
Az aktuális kormány elintézte, hogy lassan semmi közünk az EUhoz és a NATOhoz, mókás arra hivatkozni hogy EU tagok vagyunk. Amikor a vállalt szabályokat kellett volna betartani akkor nem voltunk?
A leggyorsabban úgy lehet lezárni, ha kiverik az oroszokat( vagy az oroszok az ukránokat). Minden más eset egy elhúzódó esetleg alacsony háborúhoz vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!