Lehet, hogy ez a Kreml elleni terrortámadás is olyan volt, mint a 9/11-es, hogy maguk ellen csinálták, hogy jogosnak látszódjon elindítani egy csapást?
Lehet hogy Oroszország már mindent megtett katonailag, hogy legyőzze Ukrajnát, de Z-ék a NATO fegyverekkel, USA katonai stratégákkal mindent visszavertek. Nem maradt más hátra Putyinnak, csak egy nukleáris bomba bevetése?
Egy Cár bomba egyharmad ukrajnát el tudná pusztítani a teljes hadigépezettel, katonai személyzettel együtt. [link] Viszont ahhoz, hogy ilyen gigantikus csapást elérjenek ahhoz, hatalmas társadalmi támogatás kell. Ami egy terrortámadás után meg is lesz. Lásd 9/11-et.
Lehet ebbe valami?
22# "Én akárhogy számolgatok, ez nekem nem jön ki 4500-ra. Arról nem is beszélve, hogy ahogy már említettem, Oroszországnak nincs elég célbajuttatórendszere ahhoz, hogy ezeket az atomfegyvereket be is tudják vetni."
Nukleáris fegyverek esetében nem a célbajuttató egységeket, hanem a robbanófejeket számolják. Egyetlen rakéta akár 15 nukleáris robbanófejet is szállíthat, amik alacsony magasságban válnak ki a rakétából. 100 nukleáris fejhez nem kell 100 ballisztikus rakéta, csak 10, vagy még kevesebb. Ráadásul bár Oroszországnak van közel 7000 nukleáris robbanófeje, ebből mindössze 1500 aktív, tehát azonnal bevethető (az USA-nak ilyenből 1400 van), 3000 pedig rövid időn belül beüzemelhető (USA esetében ez 2300). Bőven elég, ha azt az 1500 fejet célba tudják juttatni rövid időn belül, a maradék úgysem vethető be azonnal, a szállításukon ráérnek gondolkozni ha már kitört egy háború.
Segítek: az USA-nak sincs annyi hordozóeszköze mint ahány töltete. A csapásmérő erők egy része interkontinentális csak, a nukleáris töltetek nagy része még az USA-ban is "szimpla" légibomba (vagy abban beszerelhető töltet).
Terrortámadás xdd
Amerika: megakarjuk támadni Irakot, de nincs semmi érdemi indokunk rá.
Szintén amerika másnap: Hoppá Irak terrorcselekményt hajtott végre
Nem véletlen egybeesés xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!